Οι εκτιμήσεις του SAL για την κυματική εξέλιξη στον ΓΔ

Εικονίδιο

Στις παρυφές των 900μ τον Απρ’21 ανέφερα πως επίκειται κορύφωση ολόκληρου του ανοδικού κύματος «I» από τα χαμηλά των 470μ και πιθανή έλευση διορθωτικού κύματος «ΙΙ» το οποίο θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει τον ΓΔ μέχρι και τις 630μ. http://disq.us/p/2gc9cw6
Η πολύμηνη συσσώρευση στο εύρος 930μ – 850μ καταδεικνύει πως η αγορά τελικά κινήθηκε με δομή διπλού 3αριού WXY (double three) και στη παρούσα φάση βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο σκέλος «Y». Συγκεκριμένα στη κορυφή του Νοε’21 ολοκληρώθηκε το κύμα (Β) του [Υ], στο χαμηλό της 30/11 τελείωσε το 1ο καθοδικό του (C)[Y] και τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται το ανοδικό διορθωτικό 2 του (C) αναμένοντας έπειτα το πτωτικό 3 του (C). Η μέτρηση ακυρώνεται με ανοδική διάσπαση των 928μ.
Λόγω της δομής του διορθωτικού {2} όπου πρόκειται για double three, πιθανότατα να οδηγήσει τον δείκτη σε ρηχή διόρθωση και η ολοκλήρωση του να πραγματοποιηθεί στις 820μ ή τις 750μ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ , ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

FTSE (MAK)

ΟΤΕ

ΛΑΜΔΑ

ΠΛΑΘ

ΕΛΧΑ

ΤΙΤΑΝ

ΜΥΤΙΛ

ΓΔ, FTSE, FTSED

Ανασκόπηση αγοράς (ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ)

ΓΔ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ (OPTIMIST)

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *