ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΑΑ: Σχηματισμοί και στόχοι

ΟΤΕ

Μετά την επίτευξη του στόχου του παλιού διπλού πυθμένα (Δ.Π) είχαμε και κλείσιμο πάνω από το επίπεδο ενεργοποίησης ενός παράξενου αν. ΩΚΩ με την έννοια ότι η κεφαλή του σχηματισμού είναι απολύτως ασύμμετρη κι ασυνήθιστη. Ο μέγιστος στόχος είναι λίγο χαμηλότερα από το υψηλό του 2023 που εκτός από το πλησιέστερο μηνιαίο high fractal αποτελεί και το επίπεδο ενεργοποίησης ενός μεγάλου Δ.Π που μπορεί να βγάλει το χαρτί από τη μακροχρόνια πτωτική τάση. Δεδομένης της αρνητικής απόκλισης του RSI η πορεία προς την κορυφή αυτή δεν αναμένεται ούτε εύκολη ούτε γρήγορη.

ΔΕΗ

Οι τιμές υπερέβησαν χθες στο κλείσιμο τα 11,97 ευρώ κι ενεργοποίησαν τον Δ.Π που είχαμε αναφέρει στο τελευταίο σχόλιο. Οι στόχοι αναφέρονται στο διάγραμμα.

Επίτευξη στόχου της γνωστής διπλής κορυφής στο ωριαίο είχαμε στις τιμές του ΔΑΑ που συνεχίζει την κατρακύλα προς την τιμή εισαγωγής του χαρτιού στο ΧΑΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΔΤΡ, ΑΛΦΑ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *