ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – JUMBO: Ξανά σε ανοδική τάση – Intraday ΓΔ

Δυο ακόμα μετοχές γύρισαν πάλι σήμερα σε ανοδική τάση στο ημερήσιο διασπώντας το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τους high fractals.

Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ που ακύρωσε τον μικρό σχηματισμό διπλής κορυφής και διέσπασε ανοδικά δυο τρίγωνα των οποίων ο μέγιστος στόχος συμπίπτει στην περιοχή των 10,5 ευρώ

(περισσότερα…)

JUMBO: Με τη ματιά του Lorac – Αντίδραση στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης – Coca Cola 3E – ΟΤΕ 9/3 (Optimist) – ΔΤΡ, ΠΕΙΡ 9/3 (ΤΕΟ)

think outside of the box!! Με προβλέψεις και ενδείξεις από τα αποτελέσματα ότι θα είναι άλλη μια καλή χρονιά βάζει τις βάσεις για μια καλή κίνηση προς το Μάιο. Ένα μήνα που γενικά της ταιριάζει ακόμα και σε πτωτικές περιόδους της. Σε κάθε περίπτωση το outside of the box είναι > 20% απόδοση.

(περισσότερα…)

JUMBO, LAMDA, INTRAKOM, ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, MOTOR OIL, ΤΙΤΑΝ, ΑΛΦΑ, ΔΤΡ: Επιτάχυνση της πτώσης – ΕΤΕ (6/3) – ΓΔ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Zelis-ΤΕΟ)

Πολύ άσχημο το σημερινό κερί σε πολλά διαγράμματα και ενεργοποίηση των Δ.Κ που αναφέρθηκαν στην χθεσινή ανάρτηση για τον ΓΔ που έφθασε σχεδόν στη τελευταία του SRL και τον 25ρη που την διέσπασε με κλείσιμο. Σε τέτοιο κλίμα ήταν εύλογη κι η επίτευξη αντίστοιχων σχηματισμών που βλέπουμε παρακάτω συγκεντρωτικά μαζί με την διόρθωση κάποιων παραλείψεων της Παρασκευής αναφορικά με ΑΛΦΑ και ΙΑΣΩ.

(περισσότερα…)

JUMBO: Μηνιαία κι εβδομαδιαία ανασκόπηση

Συνέχεια από την τελευταία ανασκόπηση με τις ανοδικές αλλαγές να συνεχίζονται και με βάση τα συστήματα με τους εκθετικούς κινητούς των 4 μηνιαίων υψηλών και χαμηλών τα οποία όπως φαίνεται ήταν καταδικασμένα από τη στιγμή της δημοσιοποίησής τους στις 4/7/17 και πριν 12 μήνες οπότε εξυπακούεται ότι είναι και η τελευταία φορά που δημοσιοποιείται κάτι το οποίο έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στα backtests όπως τα συγκεκριμένα. Είναι βέβαια προφανές ότι αξιολογούνται και μάλιστα κατά προτεραιότητα κι ένα σωρό αλλά δεδομένα, ένα βασικό από τα οποία ήταν και το ότι είχε φθάσει στην περιοχή του μηνιαίου χαμηλού των 12,62 και πολύ κοντά στο 61,8% διόρθωσης της ανόδου από το αμέσως προηγούμενο σημαντικό μηνιαίο χαμηλό των 10 ευρώ ως τα ιστορικά υψηλά.

(περισσότερα…)

ΜΗΝΙΑΙΑ FTSE, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, JUMBO, FF GROUP, TERNA ENERGY – ΔΤΡ 1/12/17 (Tasos, Sal, Goldfish)

Κλείσιμο μήνα σήμερα οπότε ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε μερικές σημειώσεις στα μηνιαία διαγράμματα τίτλων με συγκεκριμένο ενδιαφέρον που έχει αναλυθεί για τους περισσότερες σε προηγούμενες αντίστοιχες αναρτήσεις:

(περισσότερα…)