LAMDA DEVELOPMENT, ΤΙΤΑΝ, CENERGY, ΕΚΤΕΡ: Θετικά βήματα

H ένδειξη της Παρασκευής για επιστροφή σε ανοδική τάση στο ημερήσιο της ΛΑΜΔΑ επιβεβαιώθηκε σήμερα με ανοδική διάσπαση μιας πιθανής κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας που θέτει στόχο την περιοχή των 7,90 ευρώ που αν επιτευχθεί θα έχουμε κι ανοδική διάσπαση του τριγώνου S3-R3 κι όχι μόνο, όπως θα δούμε στη μεγαλύτερη εικόνα...

Η ένδειξη αλλαγής της τάσης στο εβδομαδιαίο επιβεβαιώθηκε σε μια βουτιά - βαθιά διόρθωση του τελευταίου ανοδικού με συνοπτικές διαδικασίες αλλά πλέον οι τιμές ετοιμάζονται για μια νέα προσπάθεια διάσπασης της R2 που έχει σταματήσει πολλές ανοδικές προσπάθειες ως τώρα. Η υπέρβαση των 7,31 ευρώ θα δώσει την επιβεβαίωση επιστροφής σε ανοδική τάση και στο εβδομαδιαίο. Ήδη την Παρασκευή επανήλθαν πάνω από τον εβδομαδιαίο 20ρη μετά από τρεις εβδομάδες.

Στη μεγάλη εικόνα βλέπουμε ότι η τάση παραμένει ανοδική όσο δεν διασπάται κάποιο μηνιαίο low fractal ούτε και η μακροπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης S1, οπότε τα σενάρια των δυο διπλών πυθμένων (Δ.Π) που βλέπουμε στα διαγράμματα είναι δικαιολογημένα και πάντως πολύ πιο ρεαλιστικά από την τελευταία διπλή κορυφή, όταν ο τελευταίος Δ.Π δεν ενεργοποιήθηκε για λίγο κατά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρα ανοδικής διάσπασης της R2 που αν έρθει τελικά θα κάνει ακόμα πιο ανοδική την μεγάλη εικόνα αφού θα ενεργοποιηθεί τουλάχιστον αυτός, με στόχο αρκετά πάνω από αυτόν που αναφέρθηκε για τη διάσπαση του ημερήσιου. Σύμφωνα με τη θεωρία η επανάληψη τόσων προσπαθειών διάσπασης αδυνατίζουν την όποια αντίσταση κι αυτό αναμένεται και για την R2.

Η διάσπαση των κατερχόμενων γραμμών τάσης είναι το μοναδικό κριτήριο που δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί για να θεωρείται ανοδική η μακροπρόθεσμη τάση.

Στην ΤΙΤΑΝ είχαμε νέα ενεργοποίηση του τελευταίου Δ.Π όπως βλέπουμε στη ημερήσιο διάγραμμα.

Στην CENER είχαμε επιστροφή σε ένδειξη ανοδικής τάσης στο ημερήσιο με ακύρωση της τελευταίας διπλής κορυφής.

Αλλαγή τάσης σε ανοδική με ενεργοποίηση Δ.Π είχαμε και στην EKTEP μετά από καιρό. Η αλλαγή της σε καθοδική είχε γίνει τον Φεβρουάριο χωρίς πάντως να δώσει καμιά μεγάλη πτώση των τιμών.

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *