ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ALPHA BANK, MOTOR OIL, INFO QUQEST, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι σημειώσεις μιας κακής μέρας

Νέο χαμηλό με δεύτερο συνεχόμενο πτωτικό χάσμα για τις τιμές του ΓΔ που επανενεργοποίησαν το γνωστό σχηματισμό διπλής κορυφής (Δ.Κ) με τελικό στόχο λίγο κάτω από τις 1335 μονάδες και ήδη έφθασε σχεδόν τον 1ο στόχο της, παραβιάζοντας και τον εβδομαδιαίο 20ρη (ΕΚΜΟ 20) για 1η φορά από τον Νοέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΔ, ΔΤΡ, FTSE L.C, EUROBANK: Σε εντυπωσιακή αντίδραση

Σαν πιεσμένο ελατήριο αντιδρά ο ΔΤΡ ο οποίος μετά από τη μεγαλύτερη πτώση της περασμένης εβδομάδας σημειώνει την μεγαλύτερη άνοδο στις δυο πρώτες συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας τραβώντας ψηλότερα όλη την αγορά σε εντυπωσιακή αντίδραση στην πτώση της προηγούμενης. Η αντίδραση των δεικτών στον εβδομαδιαίο 20ρη είναι η αναμενόμενη και ενδεικτική μιας αγοράς σε σαφώς ανοδική τάση μεσοπρόθεσμα.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, FTSED, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η διόρθωση σε πλήρη εξέλιξη

Σειρά των δυο τελευταίων δεικτών που δεν είχαν παραβιάσει τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους ως τώρα να το πράξουν χθες δίνοντας και αυτοί την ένδειξη ότι βρίσκονται σε καθοδική τάση στο ημερήσιο με τις τιμές σε χαμηλά διμήνου. Στο ΓΔ μάλιστα είχαμε και ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής με τους στόχους που σημειώνονται στο διάγραμμα να φθάνουν  κάτω από το πρώτο fibo 23.6% διόρθωσης όλης της ανόδου από τον Οκτώβριο.

Διαβάστε περισσότερα

SP500, DJIA, NASDAQ, DAX, CAC 40, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΤΡ: Μηνιαία ανασκόπηση

5ος συνεχόμενος μήνας με θετικό πρόσημο για τους σημαντικότερους ξένους δείκτες που συνεχίζουν την προσέγγιση των στόχων των γνωστών ανοδικών σχηματισμών τους

Διαβάστε περισσότερα