ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ALPHA BANK, MOTOR OIL, INFO QUEST, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΠ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΤΕ: Σημειώσεις – Σχόλια 17 ως 19 Απριλίου

Νέο χαμηλό με δεύτερο συνεχόμενο πτωτικό χάσμα για τις τιμές του ΓΔ που επανενεργοποίησαν το γνωστό σχηματισμό διπλής κορυφής (Δ.Κ) με τελικό στόχο λίγο κάτω από τις 1335 μονάδες και ήδη έφθασε σχεδόν τον 1ο στόχο της, παραβιάζοντας και τον εβδομαδιαίο 20ρη (ΕΚΜΟ 20) για 1η φορά από τον Νοέμβριο.

Το πόσο κάτω θα πάει θα εξαρτηθεί από το αν θα ενεργοποιηθεί στα σοβαρά η αντίστοιχη Δ.Κ του ΔΤΡ που έβγαλε θετική απόκλιση και για την ώρα είναι ο μόνος από τους κύριους δείκτες της αγοράς που δεν διέσπασε ακόμα τον ΕΚΜΟ 20. Και εδώ πάντως έχουμε δεύτερο συνεχόμενο πτωτικό χάσμα...

Η ΑΛΦΑ κάνει ότι μπορεί για ρίξει τους δείκτες καταγράφοντας τη μεγαλύτερη πτώση χθες κι έπιασε το στόχο της διάσπασης της ντουντούκας της εμφανίζοντας πάντως οριακά θετική απόκλιση

Ενεργοποίηση Δ.Κ είχαμε και στη ΜΟΗ οι τιμές της οποίας έδωσαν ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης με πτωτικό χάσμα . Οι στόχοι είναι στο διάγραμμα.

Στην ΚΟΥΕΣ οι τιμές διέσπασαν το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία low fractals δίνοντας σήμα αλλαγής και της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική διασπώντας και τις ανοδικές γραμμές τάσης. Η τελευταία ανοδική ένδειξη με την ενεργοποίηση του διπλού πυθμένα πρέπει να θεωρείται bulltrap. Η ισότητα του τρέχοντος πτωτικού με το προηγούμενο είναι στη περιοχή των 4,50 ευρώ κι αν φθάσει εκεί θα έχει διασπάσει τις οριζόντιες στηρίξεις από τα δυο τελευταία low fractals του μηνιαίου αλλάζοντας και τη μακροπρόθεσμη τάση.

Ενεργοποίηση ΔΚ είχαμε και στην ΠΕΤΡΟ και μάλιστα με μεγάλο πτωτικό χάσμα από προχθές που επιβεβαιώθηκε με τη χθεσινή μεγάλη πτώση. Στα 8,36 ευρώ έχουμε την τελευταία οριζόντια στήριξη πριν από τους στόχους του σχηματισμού. Οι τιμές πάντως μπήκαν με ορμή στην υπερπωλημένη ζώνη του ημερήσιου RSI για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΔ

ΜΥΤΙΛ, ΛΑΜΔΑ, ΟΛΠ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ ΑΝ. ΩΚΩ 18/4

ΓΔ, FTSEM (ΝΕΚ)

ΕΤΕ Σενάριο Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *