ΓΔ, FTSE 26, ΔΤΡ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ΟΠΑΠ, FF FROUP, ΑΔΜΗΕ, ΟΤΕ, ΤΙΤΑΝ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Μεγάλη κινητικότητα με αναδιάταξη των επιπέδων αλλαγής της εβδομαδιαίας (κυρίως) αλλά και της ημερήσιας τάσης δευτερευόντως). Συνολικά είχαμε μεταβολές σε 16 από τους 28* τίτλους που περιλαμβάνονται στο πινακάκι μας.

Συγκεκριμένα και οι τρεις δείκτες και 9 μετοχές ολοκλήρωσαν τον σχηματισμό ενός ακόμα εβδομαδιαίου low fractal στα διαγράμματά τους ανεβάζοντας το επίπεδο κάτω από το οποίο αλλάζει η εβδομαδιαία τάση σε καθοδική σύμφωνα με τα fractals, αρκετά πλησιέστερα στα τρέχοντα επίπεδα.

(περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβολές παραμέτρων με το κόκκινο να κυριαρχεί – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, FTSE: Εβδομαδιαία ανασκόπηση – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Το καλύτερο κλείσιμο της εβδομάδας

 

14 συνολικά η μεταβολές κατά την πτωτική συνεδρίαση της Παρασκευής, περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές (με βάση όσα μπόρεσα να παρατηρήσω βέβαια στο ως τώρα ψάξιμο).

ΓΔ και FTSE διέσπασαν καθοδικά με κλείσιμο τις ανοδικές σφήνες τους ενώ ο ΔΤΡ συμπλήρωσε άλλο ένα low fractal στα υψηλά ανεβάζοντας κι αυτός το επίπεδο κάτω από το οποίο αλλάζει η ημερήσια τάση πιο κοντά (περίπου 10% χαμηλότερα) όπως είχαν κάνει κι οι άλλοι δείκτες  χθες.

Σημαντική επιβεβαίωση του short από το fractal trading και τους σχηματισμούς σε τρία βαριά χαρτιά όπως η 3Ε, ο Τιτάνας κι η Jumbo. (περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Τα ανοδικά βήματα άρχισαν να γίνονται εντυπωσιακά.

Επιχειρούμε μια επικαιροποίηση  στην πρώτη ανάρτηση του μήνα και σε όσα είχαν σημειωθεί τότε.

Έχουμε και λέμε αρχίζοντας από το μηνιαίο, όσο κι αν είμαστε στα μισά του Ιουλίου.  (περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα