ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Δυο χρόνια μετά την κόκκινη εισβολή – ΟΠΑΠ: Σε νέα υψηλά

2 χρόνια συμπληρώθηκαν από τα υψηλά του 2022 πριν την εισβολή στην Ουκρανία. Πέρασαν επίσης 4 από τα υψηλά του 2020 πριν σκάσει η ιστορία με την πανδημία. Στα μηνιαία συγκριτικά που ακολουθούν σημειώνονται οι κινήσεις του ΓΔ σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του SP500, του DAX και CAC, συγκρίνοντας τόσο τις κορυφές μεταξύ τους, όσο και τις κινήσεις από τα χαμηλά των μεγάλων βυθίσεων των δεικτών ως την επόμενη κορυφή και τέλος τα αντίστοιχα από τις τιμές κλεισίματος της εβδομάδας, με τους ξένους δείκτες μέσα στην τρελή χαρά σε ιστορικά υψηλά και τον ΓΔ σε υψηλά 13 ετών και 9 μηνών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΕΛΠΕ

Τελικά οι τιμές δεν πήγαν παρακάτω αλλά ισορρόπησαν και στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας έκαναν το πρώτο βήμα για απαγκίστρωση, εν μέσω μπαράζ ευνοϊκών δημοσιευμάτων και σχολίων σε blogs & sites του χώρου. Το επόμενο πρέπει να είναι η διάσπαση της επόμενης κοντινής κορυφής στα 7,49 ευρώ, ώστε να ελπίζουν οι κατέχοντες σε ανοδικές διασπάσεις των τριγώνων εντός των οποίων πορεύονται οι τιμές στο διηνεκές.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Επιβεβαίωση ανοδικής τάσης – ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, AUTOHELLAS, SP500

Υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά του ημερήσιου χθες που ήρθε να επιβεβαιώσει όπως κι η ενεργοποίηση του μεγαλύτερου ΩΚΩ που από απλό σενάριο έφθασε στην ενεργοποίησή του, ότι ο δείκτης βρίσκεται σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα. Στα διαγράμματα έχουν σημειωθεί (και πάλι) οι δυο ανάστροφοι ΩΚΩ και οι στόχοι τους καθώς και ο στόχος της διάσπασης του συμμετρικού τριγώνου (με αστερίσκο) στο μηνιαίο που είναι κι ο πιο υψηλός  και "υπόσχεται" άνοδο μεγαλύτερη του 25% από τα τρέχοντα επίπεδα. Ακόμα και ο στόχος του μικρότερου ΩΚΩ είναι σε νέα υψηλά 6+ ετών. Διαβάστε περισσότερα