Εβδομαδιαία ανασκόπηση δεικτών, ΑΔΜΗΕ, ΑΒΑΞ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ

Η  ενεργοποίηση της διπλής κορφής (Δ.Κ) που είχαμε τη Τετάρτη στον ΓΔ δεν έδωσε ακόμα σημαντική ώθηση (πατητή) στις τιμές οι οποίες πάντως στα χαμηλά της εβδομάδας είδαν επίπεδα που είχαν να δουν από τις 182/24. Ο σχηματισμός παραμένει ενεργοποιημένος και η μεσοβραχυπρόθεσμη τάση έχει αλλάξει αφού οι τιμές διέσπασαν και το εβδομαδιαίο τοπικό χαμηλό φθάνοντας σχεδόν τον εβδομαδιαίο 20ρη πριν αντιδράσουν καταγράφοντας και τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες απώλειες από τις αρχές του Οκτώβρη.

Όλοι οι επί μέρους δείκτες έχουν αλλάξει τάση κι έχουν διασπάσει το τελευταίο εβδομαδιαίο low fractal τους φθάνοντας επίσης τον εβδομαδιαίο 20ρη, με τον δείκτη της μεσαίας κεφαλαιοποίησης μάλιστα να τον διασπά στο κλείσιμο της εβδομάδας, αφήνοντας πτωτικό χάσμα, έχοντας τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες απώλειες και πιάνοντας άμεσα τον στόχο του μίνι ΩΚΩ του πριν αντιδράσει, φθάνοντας τελικά πρώτος στα όρια της υπερπωλημένης ζώνης του ημερήσιου RSI.

H εικόνα στο πινακάκι έχει σαφή επιδείνωση με 22 από τους 48 τίτλους να κλείνουν κάτω από τον δικό τους εβδομαδιαίο 20ρη και την εικόνα πλέον να είναι καθοδική τουλάχιστον στο ημερήσιο για την πλειοψηφία των τίτλων.

Και μια ματιά σε δυο τίτλους της μεσαίας κεφαλαιοποίησης που επίσης βρίσκονται στο κόκκινο:

Ο ΑΔΜΗΕ σταμάτησε στον 1ο στόχο του ΩΚΩ του και την παράλληλη.

Αν πιάσει και τον τελικό στόχο θα έχει χειροτερέψει πολύ την εικόνα και στο εβδομαδιαίο παραβιάζοντας την οριζόντια στήριξη στα 2,12 ευρώ και θα προσβλέπει στη στήριξη της Σ

Στην ΑΒΑΞ παραβιάστηκε ενδοσυνεδριακά και το 61,8% fibo και διασπάστηκε η Σ. Επόμενη περιοχή ενδιαφέροντος στα 1,33-1,34 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ

ΔΕΗ

ΔΑΑ

ΑΛΦΑ ΑΝ. ΩΚΩ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *