ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Σε αναζήτηση στηρίξεων – ΓΔ, ΔΤΡ: Η ανάλυση του Goldfish

Ο Σεπτέμβριος εξελίχθηκε τελικά στο δεύτερο χειρότερο μήνα από την έναρξη της διόρθωσης με χαμηλότερο κλείσιμο από τα 18 τελευταία κεριά, σε μικρή απόσταση από το χαμηλό έτους που άντεξε τελικά, σε αντίθεση με πολλούς σημαντικούς ξένους δείκτες, όπως άντεξαν και οι βασικές στηρίξεις από τις γνωστές ανοδικές γραμμές τάσης που προσεγγίστηκαν μόνο στο λογαριθμικό διάγραμμα.

Αν βέβαια συνεχιστεί το αλύπητο ξύλο στις ξένες αγορές δεν αναμένεται να κρατήσουν ούτε οι στηρίξεις ούτε οι γραμμές αυτές ούτε και στο γραμμικό διάγραμμα.

Σειρά παίρνει η ΚΣ, γνωστή και από τον ΓΔ σύμφωνα με όσα γράφτηκαν την περασμένη Κυριακή κι ισχύουν και για τον 25ρη, σε ότι αφορά τα κυματικά τουλάχιστον. Η παραβίασή της θα επιβεβαιώσει την ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής με στόχους που φθάνουν ως λίγο πάνω από τις 1511 μονάδες.

Στο ημερήσιο ο RSI βρίσκεται στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών όπως και στις δυο προηγούμενες βουτιές των τιμών αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν πιθανότητες να δούμε αντίδραση σαν αυτές που τις ακολούθησαν και στις δυο περιπτώσεις. Με τέτοιο κλίμα μοιάζει απίθανο...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΔΤΡ (GOLDFISH)

ΦΡΛΚ Μ.

ΠΡΟΦ

ΟΛΠ (ΝΙΚDΑΝ)

ΟΛΠ

ΔΕΗ

SP500DAX (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

SP500 (NEK)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *