ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, FTSED, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η διόρθωση σε πλήρη εξέλιξη

Σειρά των δυο τελευταίων δεικτών που δεν είχαν παραβιάσει τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους ως τώρα να το πράξουν χθες δίνοντας και αυτοί την ένδειξη ότι βρίσκονται σε καθοδική τάση στο ημερήσιο με τις τιμές σε χαμηλά διμήνου. Στο ΓΔ μάλιστα είχαμε και ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής με τους στόχους που σημειώνονται στο διάγραμμα να φθάνουν  κάτω από το πρώτο fibo 23.6% διόρθωσης όλης της ανόδου από τον Οκτώβριο.

O FTSED με χίλια ζόρια κράτησε την βασική μεσοπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης και απέφυγε την ενεργοποίηση της δικής του διπλής κορυφής.

Στην ΠΕΙΡ είχαμε την ενεργοποίηση και δεύτερου ΩΚΩ μεγαλύτερου από τον προηγούμενο. Οι στόχοι που σημειώνονται στο διάγραμμα φαίνονται απίστευτοι με βάση την τιμή της διάθεσης του πακέτου του ΤΧΣ  πριν λίγες μέρες στα 4 ευρώ. Οι τιμές αντέδρασαν λίγο πριν κλείσουν το ανοδικό χάσμα της 31 Ιανουαρίου, λίγο ψηλότερα από τον πρώτο στόχο του μικρότερου ΩΚΩ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΧΑΕ ενεργοποίηση ΩΚΩ & ένδειξη αλλαγής της εβδ. τάσης

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *