ΟΤΕ, ΜΟΗ, INFOQUEST, PROFILE, ΦΟΥΡΛΗΣ: Ενεργοποίηση σχηματισμών – ΔΕΗ: νέο χαμηλό με θετική απόκλιση

Νέες μεταβολές το τελευταίο διήμερο στο πινακάκι που έχει επικαιροποιηθεί σε μια πιο απλουστευμένη μορφή του που επελέγη από σήμερα.  Οι μεταβολές πλην των ΠΕΙΡ και ΜΟΤΟ που κοκκίνισαν στο ημερήσιο και την ΚΟΥΕΣ που κοκκίνισε στο εβδομαδιαίο, έχουν να κάνουν με ενεργοποιήσεις σχηματισμών, πτωτικών κυρίως αλλά όχι μόνο αλλά και με κάποια επίπεδα αντιστάσεων ή στηρίξεων που άλλαξαν. Οι σχηματισμοί που ενεργοποιήθηκαν έχουν ανέβει στα διαγράμματα που ακολουθούν. Τους στόχους μπορούμε να τις δούμε και στα διαγράμματα αυτά:

Στον ΟΤΕ που παραμένει μπλε έχουμε ενεργοποίηση μικρού σχηματισμού αναστροφής.

Στην ΚΟΥΕΣ εκτός από την ένδειξη αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης έχουμε διάσπαση με κλείσιμο των 5,33 ευρώ που ενεργοποιεί τη μεγάλη διπλή κορυφή. Οι τιμές πάντως έχουν μπει στην υπερπωλημένη ζώνη με οριακή θετική απόκλιση κι έτσι δεν πιστεύω να συνεχίσει να πέφτει σαν βαρίδι.

Στην ΠΡΟΦ που όπως ο ΟΤΕ δεν έχει ακόμη αλλάξει την τάση της είχαμε επίσης ενεργοποίηση του ίδιου σχηματισμού καθοδικής αναστροφής κι αν ο στόχος του πιαστεί τότε θα έχουμε κι αλλαγή της ημερήσιας τάσης.

Στην ΦΡΛΚ που είναι καιρό σε καθοδική τάση είχαμε επίσης ενεργοποίηση διπλής κορυφής από την Τρίτη, αλλά κι εδώ έχουμε για την ώρα θετική απόκλιση που δεν μπορεί παρά να φρενάρει την πτώση.

Αντίθετα με τους παραπάνω τίτλους είχαμε καλά νέα για τη ΜΟΗ με την ενεργοποίηση του γνωστού σχηματισμού CUP & HANDLE. Εδώ πάντως η αρνητική απόκλιση προμηνύει ότι ο δρόμος είναι δύσβατος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ

DJIA Πτωτικοί σχηματισμοί

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *