ΓΔ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Με τη ματιά του Goldfish

Γ. Δείκτης

Πολύ διστακτική η πρόσφατη ανοδική του κίνηση. Ωστόσο παραμένει ως βασικό το σενάριο που τον θέλει να επαναπροσεγγίζει τα υψηλά του και να υποχρεώνεται σε μία ακόμα ισχυρή τοπική διόρθωση.

Τα επίπεδα των 931 και 857 μονάδων είναι αυτά που θα ορίσουν τελικά και την βασιμότητα του σεναρίου:

ΟΠΑΠ

Σε προηγούμενο σχόλιο μας είχε αναφερθεί ότι η μετοχή θα πρέπει να επιστρέψει πολύ σύντομα κοντά στα προηγούμενα υψηλά για να έχει σημαντικές πιθανότητες να σημειώσει νεότερα σε δεύτερη φάση. Ο πλέον συμβατός σχηματισμός για αυτήν την πρόθεσή της θα ήταν μέσω ενός ΄΄τριγώνου΄΄.

Παρ΄όλα αυτά δεν δείχνει ακόμα να έχει την δύναμη να κάνει πράξη μια διαδρομή όπως αυτή που ακολουθεί:

Επομένως, θα εστιάσουμε στην δυνατότητά της να συνεχίσει πολύ βραχυχρόνια ανοδικά αλλά να επιστρέψει εκ νέου καθοδικά κοντά στα πρόσφατα χαμηλά.

Το σύνολο της τοπικής αυτής διακύμανσης μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης προς τα προηγούμενα τελικά υψηλά της μετοχής που όμως θα αποτύχει να τα υπερβεί:

ΜΥΤΙΛ

Εξαιρετικά ισχυρές οριζόντιες διανομές στη μετοχή.

Δεν μπορούμε να δώσουμε σημαντικές πιθανότητες ανοδικής συνέχειας σε νεότερα υψηλά για όσο η μετοχή παραμένει κάτω από το επίπεδο των 15,83 ευρώ.

Αδυναμία να το υπερβεί θα ενισχύσει το σενάριο η μετοχή να προετοιμάζει ένα ακόμα πολύ ισχυρό καθοδικό σκέλος (ως ”c”):

Να υπενθυμίσω ότι τα παραπάνω είναι μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που τίθεται στη διάθεση των πελατών της Vital Finace πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει ακόμα ΔΕΗ, ΔΤΡ και DAX,

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ενημερωτικά μπορεί να ξεκινήσει από την προσφορά στην κορυφή της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΛΑΜΔΑ , ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Λουκάς)

ΓΔ (Chiefsotos)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *