SP500, DOW JONES, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Άνοδος επιπέδων στήριξης

Επιδείνωση του κλίματος χθες στη Wall str. χωρίς πάντως να παραβιαστεί η οριζόντιας στήριξη του ημερήσιου στο χαμηλό της Τρίτης, κάτω από το οποίο αλλάζει η τάση με όρους fractals και πιθανότατα ακολουθείται το σενάριο του φίλου Διόφαντου.

Στον SP500 η διόρθωση που ήρθε μετά και την τελευταία αρνητική απόκλιση φαίνεται ότι δεν τέλειωσε κι αν τελικώς παραβιαστεί το χαμηλό της Τρίτης ενεργοποιείται κι ένας μίνι σχηματισμός διπλής κορυφής που μπορεί να δώσει κίνηση ως τις 3680 μονάδες.

Αρνητικές αποκλίσεις έχουμε ως γνωστόν και στο εβδομαδιαίο όπου μάλλον θα δοκιμαστεί η στήριξη της ανοδικής γραμμής τάσης.

Κάπως καλύτερη η εικόνα στον DJIA όπου είχαμε κορύφωση στον στόχο του προηγούμενου σχηματισμού διπλού πυθμένα ενώ παραμένει ενεργοποιημένος και ο τελευταίος αντίστοιχος σχηματισμός τυχόν ακύρωση του οποίου αλλάζει πιθανότατα και την εβδομαδιαία τάση.

Η επιδείνωση αυτή αναμένω να επηρεάσει βέβαια και τους δικούς μας δείκτες που χθες είχαν μια καλή συνεδρίαση και ολοκλήρωσαν το σχηματισμό ενός ακόμα low fractal. Πλέον το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία δεν είναι πια στο χαμηλό του Ιανουαρίου αλλά σε αυτό της 10ης Φεβρουαρίου κάτω από το οποίο θα έχουμε αλλαγή της ημερήσιας τάσης με όρους fractals.

Στο χαμηλό της ίδιας συνεδρίασης είναι από προχθές ήδη η αντίστοιχη ημερήσια στήριξη στον ΔΤΡ.

Το χαμηλό αυτό είναι επίσης σημαντικό αντίστοιχα και για τίτλους που επηρεάζουν απόλυτα και το κλίμα στην αγορά όπως ο ΟΤΕ, η ΑΛΦΑ, η ΕΤΕ κι ο ΜΥΤΙΛ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (OPTIMIST)

DAX (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ (Goldfish)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *