EUROBANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, AUTOHELLAS: Οι σημειώσεις της 11/2/21

Χωρίς σαφή τάση οι τιμές στην ΕΥΡΩΒ κι αυτό που θα καθορίσει την τάση προσεχώς θα είναι το ποιος από τους δυο πιθανούς αντιμέτωπους σχηματισμούς θα ενεργοποιηθεί. Από τη Δευτέρα το τελευταίο χαμηλό θα είναι κρίσιμο αφού πέραν της απειλής της διπλής κορυφής που θα πάρει σάρκα και οστά εκεί θα είναι το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά, άρα και σημαντική οριζόντια στήριξη καθοριστική για την κύρια τάση όπως και στους 3 μεγάλους δείκτες άλλωστε. Δείτε και την τελευταία εκτίμηση του Διόφαντου εδώ.

Τα κακά σενάρια δεν πρέπει να αποκλείονται μια κι υπάρχει ο κίνδυνος να επηρεαστούν όλες οι τράπεζες από τη περιπέτεια της ΠΕΙΡ που πέφτει τρελά κάθε μέρα με όγκους που μεγαλώνουν κι η επόμενη στάση θα είναι ο χειρότερος στόχος του σχηματισμού διπλής κορυφής κάτω αό τα 0,69 ευρώ. Ο RSI μπορεί να είναι βαθιά στη υπερπωλημένη ζώνη αλλά μάλλον μπορεί να μείνει εκεί λίγο ακόμα. Δείτε και το σχόλιο του GOLDFISH για την μελλοντική πορεία του χαρτιού εδώ.

Στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ είχαμε χθες την επίτευξη του μέγιστου στόχου του παλιού σχηματισμού διπλού πυθμένα που για 3 σεντς δεν είχε επιτευχθεί πλήρως. Στο κλείσιμο μάλιστα είχαμε κι ενεργοποίηση του νέου αντίστοιχου σχηματισμού τυχόν ακύρωση του οποίου θα άλλαζε τόσο την ημερήσια όσο και την εβδομαδιαία τάση των τιμών που τώρα είναι απολύτως ανοδική. Μοναδική επιφύλαξη προκύπτει από τη διαφαινόμενη αρνητική απόκλιση του RSI στο εβδομαδιαίο.

Στην ΟΤΟΕΛ είχαμε επιτέλους υπέρβαση των 5,90 ευρώ οπότε στη ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης σφήνας της προστέθηκε χθες η ενεργοποίηση του σαφέστατου ανάποδου ΩΚΩ με στόχο νέα υψηλά αλλά και η επιστροφή σε ανοδική τάση στο ημερήσιο. Στο εβδομαδιαίο ούτως ή άλλως είναι ανοδική η τάση όπως έδειξε κι η εκτίναξη των τιμών όταν άγγιξαν τον κινητό των 20 εβδομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ (OPTIMIST), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ (CHIEFSOTOS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *