ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ανασκόπηση στη μικρή και στη μεγάλη εικόνα – FTSE: Σενάρια του Διόφαντου

Η περιοχή των μπλε οριζόντιων στηρίξεων που είχαμε επισημάνει, με τα 5 (πλέον) ημερήσια τοπικά χαμηλά στην περιοχή από 1,25 ως 1,32 ευρώ κράτησε και στο τελευταίο πισωγύρισμα και πρέπει να θεωρείται ως βάση για τις τιμές της μετοχής αφού σε αυτή τοποθετούνται τα χαμηλότερα σημεία που οριοθετούν την ανοδική τάση με όρους fractals όχι μόνο στο ημερήσιο αλλά και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα που θα δούμε παρακάτω.

Στο ημερήσιο έχουμε πλέον ισχυρή πιθανότητα να δούμε να ενεργοποιείται ο σχηματισμός και του μεγαλύτερου διπλού πυθμένα που είχαμε δείξει ως σενάριο εδώ.

Το μοναδικό ενδεχόμενο ανακοπής της ανοδικής πορείας προκύπτει μόνο από τις αρνητικές αποκλίσεις τόσο του ημερήσιου όσο και του εβδομαδιαίου RSI, ο οποίος σαν να διστάζει να ακολουθήσει στα νέα (οριακά εν τούτοις) υψηλά τις τιμές της μετοχής που βρίσκονται για 15η εβδομάδα πάνω από τη μεσαία ΒΒ (ουσιαστικά τον κινητό των 20 εβδομάδων).

Στο μηνιαίο βλέπουμε ότι η τιμές είναι έτοιμες να αναμετρηθούν με την σημαντική καθοδική γραμμή τάσης R1 και το υψηλό του 2020 όπου βρίσκεται και το υψηλότερο από τα δυο τελευταία μηνιαία high fractals.

Οι όγκοι που έχουν ανέβει με τις γνωστές μετοχικές ανακατατάξεις δείχνουν όλο και πιο αυξημένο ενδιαφέρον που με κάνει και θεωρώ πολύ πιθανή, όπως προανέφερα στο ημερήσιο, την ενεργοποίηση και του μεγαλύτερου διπλού πυθμένα που θα έχει στόχο και τη διάσπαση των αντιστάσεων που είδαμε στο μηνιαίο.

Πάνω από την R1 βέβαια παίρνει σειρά η R2 που τη βλέπουμε καλύτερα στο μηνιαίο από τον προηγούμενο αιώνα και κατόπιν το υψηλό του 2014 που είναι το υψηλότερο σημείο της R1 και του πλαγιοκαθοδικού σφηνοειδούς σχηματισμού που αυτή οριοθετεί.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Όλα τα σχόλια που αναφέρονται σε ξένες μετοχές και crypto θα πρέπει να αναρτώνται στις αναρτήσεις με την ένδειξη ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *