ΟΤΕ: Σε καθοδική τάση

Ενάμιση μήνα μετά την πρώτη πτωτική κίνηση σε συνέχεια της καθοδικής απόκλισης και οι τιμές δικαίωσαν την απόκλιση αφού δεν επέστρεψαν στην κορυφή των 14 ευρώ. Η τάση στο ημερήσιο έχει γίνει καθοδική και για να αλλάξει απαιτείται η υπέρβαση των 12,86 ευρώ.

Η διόρθωση βρίσκεται στο 5ο κύμα της (3ο πτωτικό αλλά όχι απαραίτητα κύμα 5). Μετά και το σημερινό κερί πάντως παρατηρείται πλέον μια ανοδική απόκλιση που προδιαθέτει σε αντίδραση.

Στο εβδομαδιαίο η τάση με όρους fractals δεν έχει αλλάξει μεν αφού η στήριξη είναι στα 11,50, αλλά ο ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων είναι διασπασμένος καθοδικά για 5η εβδομάδα κι οι τιμές έχουν φθάσει στο 38% της διόρθωσης όλου του ανοδικού με το 50% να συμπίπτει με την περιοχή 11,50 της εβδομαδιαίας στήριξης. Σύμφωνα με την εκτίμηση του goldfish πρέπει να περιμένουμε και χειρότερα ενώ κι αυτή εικόνα στο εβδομαδιαίο θα μπορούσε να είναι διάσπαση ανοδικής σφήνας αν και δεν μου κολλάει απόλυτα ο σχηματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

FTSE Αποκλίσεις σε εβδομαδιαίο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *