Οι μεταβολές της εβδομάδας

Εκτός από τις περιπτώσεις των τίτλων που αναφέρθηκαν στις τελευταίες αναρτήσεις και τα σχόλιά τους δεν είχαμε κάποια άλλη μεταβολή που να αξίζει να αναφερθεί. Οι τρεις βασικοί δείκτες έχουν υπερβεί τα επίπεδα που αναφέρθηκαν εδώ, εδώ, κι εδώ κι είναι πολύ πιθανό η τάση να έχει ήδη αλλάξει στο βραχυπρόθεσμο αφού η κίνηση των δεικτών κι ιδιαίτερα του ΓΔ και του FTSE δείχνει να το επιβεβαιώνει. Στα σχόλια της τελευταίας ανάρτησης μπορούμε να βρούμε αρκετά ενδιαφέρουσες ματιές σε ΕΤΕ, ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ.

Στο πινακάκι με τις παραμέτρους προστέθηκε ήδη λίγο μπλε όπως αναλύθηκε στις αναρτήσεις.

Το κλίμα στις ξένες αγορές βελτιώθηκε με τους SP500 & NASDAQ ναι επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα σε ανοδική τάση και στο βραχυπρόθεσμο κι όσο βρίσκονται πάνω από τελευταίο τοπικό χαμηλό τους αυτό δεν αλλάζει. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο που παρουσιάζει ο φίλος Διόφαντος εδώ.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *