SP500, ΔΤΡ: Θετικές αποκλίσεις – ΓΔ, DAX, ΕΤΕ, COCA COLA 3E (3/7/20)

Το ότι η αγορά μας επηρεάζεται από την πορεία του δείκτη των δεικτών, όπως όλες οι αγορές είναι γνωστό. Το εντυπωσιακό βραχυπρόθεσμα είναι πως ο SP500 όπως και ο ΔΤΡ (και ο DAX)  συγκλίνουν τόσο στο επίπεδο κάτω από το οποίο η τάση γίνεται καθοδική με όρους ημερήσιων fractals (το χαμηλό της 15ης Ιουνίου) όσο και στις κρυφές ανοδικές αποκλίσεις τους όπως βλέπουμε στα δυο ημερήσια διαγράμματα.

Ο ΔΤΡ έχει τιμήσει και τις μεσοπρόθεσμες θετικές αποκλίσεις του που θα θυμηθούμε στο εβδομαδιαίο του. Παρ'όλα αυτά δεν μπορεί ακόμα να ξεκολλήσει από τα πέριξ του περυσινού ιστορικού χαμηλού και την κορυφή του διπλού πυθμένα στις 386 μονάδες. Δεν έχει φθάσει καν τον εκθετικό των 20 εβδομάδων που περιμένει στο 23,6% fibo διόρθωσης όλης της πτώσης του από τα υψηλά έτους και αν δεν το κάνει δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX 3/7 (GOLDFISH), (LAAPS)

ΓΔ 3/7 (JOHN X)

SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

3Ε (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *