ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ (5/6/20): Σενάρια του Goldfish

Η εκτίμησή μας για μια ''τραπεζοκεντρική'' ανοδική συνέχεια δείχνει να επιβεβαιώνεται. Ο Γ. δείκτης έχει ως πρώτο στόχο την περιοχή του 62% retracement (766 μονάδες). Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι ο δείκτης μπορεί , υπό προϋποθέσεις, να βάλει τέλος στην μεσοχρόνια κάθοδό του αρκεί να μπορέσει/προλάβει να επιστρέψει κοντά στα προηγούμενα υψηλά. Κρίσιμη, ως προς αυτό, θεωρούμε την ζώνη τιμών μεταξύ 820 - 850 μονάδων. Ουσιαστικά, αυτό που παρακολουθούμε πλέον στον Γενικό δείκτη είναι η δυνατότητά του να ολοκληρώσει ένα ανοδικό 5κυματικό, η όχι. Αν κινηθεί παράλληλα με τον ΔΤΡ και διαμορφώσει ένα ανοδικό 3κυματικό (''abc'' η ''wxy'') τότε η πιθανότερη έκβαση θα είναι η επαναφορά του στα προηγούμενα ιστορικά χαμηλά. Παρ΄όλα αυτά, δεδομένου ότι είχε χαρακτηριστική θετική απόκλιση έναντι του ΔΤΡ στον πρόσφατο πυθμένα παραμένουν πολύ σοβαρές πιθανότητες για υπέρβαση των 820 - 850 μονάδων και άρνησή του να επιστρέψει στα προηγούμενα χαμηλά.

Αντίθετα, αν μεσολαβήσει ένα ισχυρό ανοδικό 5κυματικό (κατά προτίμηση πάνω από την ζώνη των 820 - 850 μονάδων) τότε οι πιθανότητες θα γείρουν σε ισχυρή διόρθωση μεν αλλά με άρνηση για νεότερα χαμηλά:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ

ΤΙΤΑΝ (JIM MARCUS)

Μίνι Δ.Κ και αποκλίσεις σε ΕΤΕ & ΔΕΗ

ΓΔ (LAAPS), (ZELIS), (ΤΕΟ)

ΔΤΡ (KLONOS 40)

ΟΠΑΠ (NIKOLAS 2300)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *