ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ (5/6/20): Σενάρια του Goldfish

Η εκτίμησή μας για μια ''τραπεζοκεντρική'' ανοδική συνέχεια δείχνει να επιβεβαιώνεται. Ο Γ. δείκτης έχει ως πρώτο στόχο την περιοχή του 62% retracement (766 μονάδες). Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι ο δείκτης μπορεί , υπό προϋποθέσεις, να βάλει τέλος στην μεσοχρόνια κάθοδό του αρκεί να μπορέσει/προλάβει να επιστρέψει κοντά στα προηγούμενα υψηλά. Κρίσιμη, ως προς αυτό, θεωρούμε την ζώνη τιμών μεταξύ 820 - 850 μονάδων. Ουσιαστικά, αυτό που παρακολουθούμε πλέον στον Γενικό δείκτη είναι η δυνατότητά του να ολοκληρώσει ένα ανοδικό 5κυματικό, η όχι. Αν κινηθεί παράλληλα με τον ΔΤΡ και διαμορφώσει ένα ανοδικό 3κυματικό (''abc'' η ''wxy'') τότε η πιθανότερη έκβαση θα είναι η επαναφορά του στα προηγούμενα ιστορικά χαμηλά. Παρ΄όλα αυτά, δεδομένου ότι είχε χαρακτηριστική θετική απόκλιση έναντι του ΔΤΡ στον πρόσφατο πυθμένα παραμένουν πολύ σοβαρές πιθανότητες για υπέρβαση των 820 - 850 μονάδων και άρνησή του να επιστρέψει στα προηγούμενα χαμηλά.

Αντίθετα, αν μεσολαβήσει ένα ισχυρό ανοδικό 5κυματικό (κατά προτίμηση πάνω από την ζώνη των 820 - 850 μονάδων) τότε οι πιθανότητες θα γείρουν σε ισχυρή διόρθωση μεν αλλά με άρνηση για νεότερα χαμηλά:

Τα παραπάνω είναι αντιγραφή από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό των πελατών της Vital Finance που περιέχει και πολλή ακόμα ανάλυση για τις τράπεζες με μεγάλο ενδιαφέρον.

Να προσθέσουμε για τυχόν ενδιαφερόμενους ότι το πρώτο βήμα για ένταξη στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών αυτών μπορεί να γίνει με ένα κλικ στην προσφορά στο τέλος των αναρτήσεων 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ

ΤΙΤΑΝ (JIM MARCUS)

Μίνι Δ.Κ και αποκλίσεις σε ΕΤΕ & ΔΕΗ

ΓΔ (LAAPS), (ZELIS), (ΤΕΟ)

ΔΤΡ (KLONOS 40)

ΟΠΑΠ (NIKOLAS 2300)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: