Σχόλια για τη συνεδρίαση της 13/5/20

Το κόκκινο επιστρέφει αργά αλλά σταθερά στη στήλη με την ημερήσια τάση, με τα αρνητικά νέα από τις αναδιαρθρώσεις των ξένων δεικτών αναφορικά με την συμμετοχή των λίγων μετοχών του ΧΑΑ και με τις Αμερικανικές αγορές να τελειώνουν τη χθεσινή τους συνεδρίαση με γύρισμα στο βαθύ κόκκινο.

Ήδη ο ΔΤΡ παραβίασε χθες τις οριζόντιες στηρίξεις του και βρίσκεται σε καθοδική τάση και με όρους fractals Από τα τραπεζικά χαρτιά το μόνο που δεν έχει ακόμα παραβιάσει τις αντίστοιχες στηρίξεις είναι η ΕΤΕ. Οι στηρίξεις στον ΓΔ είναι πολύ κοντά πλέον όπως και στον FTSE όπως βλέπουμε στο πινακάκι και το λογικό είναι να δούμε και αυτές τις στηρίξεις να παραβιάζονται σήμερα. Στον ΓΔ η στήριξη είναι στις 588,94 μονάδες.

Το σκηνικό για μεγαλύτερη διόρθωση έχει στηθεί ήδη αν και δεν δεν πρέπει να ξεχνάμε τις περυσινές αναδιαρθρώσεις των δεικτών και τις εκπλήξεις που τις ακολουθούσαν αλλά τότε είχαμε κλίμα αισιοδοξίας με την αγορά στα χαμηλά των 900 μονάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΤΕΟ)

ΔΤΡ

ΑΛΦΑ

Η ΝΕΑ ΑΝΟΔΟΣ (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

TITAN (NIKOLAS 2300)

ΑΔΜΗΕ (Nikdan)

SP500 (GERIS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *