ΕΧΑΕ: Ανασκόπηση μεσοπρόθεσμης εικόνας

Ανοδική προσπάθεια με προσωρινή διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά και στο βάθος προοπτική βελτίωσης της εικόνας  με υπέρβαση του επιπέδου των 3,88 ευρώ και ενεργοποίηση του διπλού πυθμένα, Στήριξη στα 3,47.

Στη μεγάλη εικόνα βλέπουμε ότι οι τιμές έφθασαν μέχρι τον ενδιάμεσο στόχο του μεγαλύτερου διπλού πάτου πριν από ένα χρόνο και έκτοτε διορθώνουν ως τη γραμμή λαιμού. Τυχόν ενεργοποίηση του τελευταίου Δ.Π θα κάνει πιθανότερη την ανοδική διάπαση της κόκκινης κατερχόμενης γραμμής τάσηςκαι την γενικότερη βελτίωση που μπορεί να έρθει μόνο με βελτίωση της γενικότερης εικόνας όλης της αγοράς. Η μπλε γραμμή λίγο κάτω από τα 3,50 ευρώ αποτελεί και την θεωρητική στήριξη, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα χαμηλά των τελευταίων 9 μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑΜΠΕΛΑ , ΙΝΤΚΑΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΛΑΘ (Panos 999), (MakS)

FTSE

ΓΔ

ΑΛΦΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *