ΑΔΜΗΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Ενεργοποίηση ανοδικών σχηματισμών

Σε καθοδική τάση οι τιμές του ΑΔΜΗΕ, όχι μόνο στο εβδομαδιαίο αλλά και στο ημερήσιο με τελευταίο γύρισμα στις 14 Φεβρουαρίου αλλά χθες είχαμε επιτέλους ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης με την υπέρβαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών και την ενεργοποίηση του μίνι ανάποδου ΩΚΩ, κλασσικού σχηματισμού ανοδικής αναστροφής (ή ανοδική διάσπαση ανοδικού τριγώνου με τον ίδιο στόχο). Ταυτόχρονα απενεργοποίησε και τον γνωστό μεγάλο ΩΚΩ για την ώρα τουλάχιστον. Ο στόχος βρίσκεται στα 2,48 ευρώ κι αυτό δεν φθάνει να αλλάξει την μεγαλύτερη εικόνα που είναι πτωτική όπως έδειξε κι ο Διόφαντος στο δικό του σχόλιο.

Αντίστοιχο σχηματισμό, οριακό με βάση τους πολύ ρηχούς του ώμους, ενεργοποίησαν χθες κι οι τιμές της ΓΕΚΤΕΡΝΑ που έχει θεωρητικό στόχο τα 11,26 ευρώ. Εδώ βέβαια έχουμε ανοδική τάση από την 30/3/22 με τις τιμές να απομακρύνονται από το επίπεδο των 8,59 ευρώ, που η καθοδική του διάσπαση στις 2 Μαρτίου και για δυο εβδομάδες, είχε ενεργοποιήσει άσχημα σενάρια.

Πάνω από τα 10,62 ευρώ οι τιμές επανέρχονται σε ανοδική τάση και στο εβδομαδιαίο κι ακυρώνεται η μεγάλη διπλή κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *