JUMBO: Σημειώσεις στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Ουδέτερη από καθοδική είναι η τάση των τιμών στη μεγάλη εικόνα και για να βελτιωθεί απαιτείται κλείσιμο μήνα πάνω από τα 14,02 ευρώ (ΕΚΜΟ 4Υ Μαρτίου) κι ακόμα καλύτερα υπέρβαση της R καθώς και των 14,72 ευρώ έστω και χωρίς κλείσιμο. Όπως θα δούμε παρακάτω οι στόχοι αυτοί είναι απόλυτα εφικτοί τεχνικά.

Επιδείνωση θα είναι η καθοδική διάσπαση των ανοδικών γραμμών μακροπρόθεσμης τάσης S1 & S2 και των 11,80 όπου ενεργοποιείται ο γνωστός μεγάλος σχηματισμός διπλής κορυφής στα υψηλά των 7/20 και 4/21 .

Στο εβδομαδιαίο η τάση τυπικά έχει γίνει ανοδική και για να έχουμε ενδείξεις αλλαγής της θα πρέπει να διασπαστούν οι Σ1 & Σ2 και τα χαμηλά των 12,20 και 12,12 ευρώ.

Οι κατερχόμενες γραμμές τάσης είναι οι επόμενες αντιστάσεις εφ' όσον οι τιμές κινηθούν προς τα 15,33 ευρώ, το θεωρητικό μέγιστο στόχο του ανάποδου ΩΚΩ που ενεργοποιήθηκε επιτέλους χθες με το κλείσιμο πάνω από τα 13,90. Το βραχυπρόθεσμο στοπ είναι η διάσπαση των 13,11 ευρώ αφού έτσι θα έχουμε ένδειξη επιστροφής σε καθοδική τάση.

Κυματικά θα τολμούσα να υποθέσω ότι μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ένα κύμα 2 στα 12,47 ευρώ όπου διόρθωσε βαθιά το πιθανό πεντακυματικό κύμα 1 από τα χαμηλά των 12,12 ευρώ που προηγήθηκε. Η ισότητα του τρίτου κύματος με το πρώτο είναι στα 15,08 περίπου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΛΑΜΔΑ 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *