Σφηνάκια για ΔΕΗ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΛΑΜΔΑ, ΙΚΤΙΝΟ, ΔΤΡ, EUROBANK, COCA COLA 3E, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΕΗ Επικαιροποίηση

Έφθασε άμεσα στην Σ και μένει να δούμε αν θα αντιδράσει, δεδομένης και της μεγάλης αύξησης του όγκου συναλλαγών καθώς και της πρώτης θετικής απόκλισης.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Παραμένει σε ανοδική τάση αλλά δεν παύει να έχει μια διπλή κορυφή με μεγάλες σκιές στην παράλληλη καθώς και αρνητική απόκλιση που δικαιολογεί την υποχώρηση των τιμών. Η τάση αλλάζει αν ενεργοποιηθεί η Δ.Κ και διασπαστεί το ανοδικό κανάλι.

ΛΑΜΔΑ

Σε καθοδική τάση εδώ και λίγες μέρες, αλλά με την επιβεβαίωση να έρχεται μόλις χθες και με τον Δ.Π απενεργοποιημένο από καιρό. Διαφαίνεται μάλιστα πιθανότητα να έχει φτιάξει ένα δεξιό ώμο σχηματισμού ΩΚΩ που μπορεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Σε καθοδική τάση βρίσκονται εδώ και 3 συνεδριάσεις κι οι τιμές της ΙΚΤΙΝΟΣ . Ο Δ.Π που σημειώνεται στο διάγραμμα είναι ακραίο σενάριο κι οφείλεται ΜΟΝΟ στην ανοδική απόκλιση εφόσον αυτή διατηρηθεί κι αντέξει η κατερχόμενη γραμμή στήριξης που προσεγγίζεται ακόμη μια φορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ επικαιροποίηση

3Ε σενάριο μίνι Δ.Π

ΕΥΡΩΒ - παράλληλες στο εβδομαδιαίο

ΠΕΙΡ Ε.

ΓΔ (ΝΕΚ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *