ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Στην κόψη του ξυραφιού -ΔΤΡ, IKTINOΣ, PERFORMANCE, DΑΧ

Μια ματιά σε τρεις τίτλους που έχουν κοκκινίσει όσον αφορά την εβδομαδιαία τάση τους οριακά. Έχουν δηλαδή δώσει διάσπαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά τους χωρίς όμως αυτό να τους έχει κοστίσει ακόμα μια βουτιά στο κενό. Στα διαγράμματά τους θα δούμε ότι έχουν μη ή οριακά ενεργοποιημένους πτωτικούς σχηματισμούς αλλά όχι μόνο πτωτικούς. Και οι τρεις πάντως έχουν ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό. Την κίνηση τους χθες κόντρα στο γενικευμένο καλό κλίμα στο ταμπλό.

Οι δυο πρώτοι είναι πιθανόν να επηρεαστούν από επιπτώσεις εξ' αιτίας της σχέσης τους με την Αττική οδό με τα γνωστά ρεζιλίκια της τελευταίας κακοκαιρίας.

Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών είναι ότι δείχνουν πως σε περίπτωση που έχουμε ουσιαστική ενεργοποίηση των πτωτικών σχηματισμών τους θα είναι διαγραμματικά σαν βουτιά στο κενό, όπως βλέπουμε στα εβδομαδιαία τους.

Ας σημειωθεί ότι όπως φαίνεται στην ΑΒΑΞ ο ΩΚΩ είναι και πάλι ενεργοποιημένος κι έτσι προηγείται στις δυσμενείς ενδείξεις. Ακολουθεί η ΙΝΤΚΑ και μετά η ΕΛΛΑΚΤΩΡ που το παλεύει ακόμα. Και στις τρεις βέβαια υπάρχει σήμερα ακόμα το ενδεχόμενο να έχουν διπλοπατώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ Επικαιροποίηση 27/1/22 EOD (Τσάρος)

DAX (Nek)

ΙΚΤΙΝΟΣ

ΠΕΡΦ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *