ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Επικαιροποίηση σεναρίων του Goldfish

Η οριζόντια κίνηση των τελευταίων μηνών θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από βιβλίο θεωρητικής κυματικής ανάλυσης. Το τρίγωνο που έχει ήδη διαμορφωθεί εμφανίζεται μόνο σε κυματική θέση ”4” η ”b”.

Τυπικά, θα έχουμε ανοδική εκτόνωσή του με υπέρβαση των 931 μονάδων και καθοδική συνέχεια με διάσπαση των 857 μονάδων. Το δεύτερο αυτό σενάριο, το δυσμενές και δευτερεύον, θα μας απασχολήσει μόνο αν υπάρξει κίνηση του δείκτη κάτω από τις 857 μονάδες.

Το βασικό σενάριο μας παραμένει το ίδιο και θέλει την οριζόντια αυτή διακύμανση θα είναι το κύμα ”4” της ανόδου από τις 469 μονάδες. Στόχος, μια ανοδική εκτόνωση σχετικά περιορισμένου εύρους και οπωσδήποτε πάνω από τις 931 μονάδες. Ο εβδομαδιαίος Rsi είναι συμβατός με τα παραπάνω και αναμένουμε την τυπική αρνητική απόκλισή του στα νεότερα υψηλά του δείκτη:

Στο βασικό ανοδικό μας σενάριο διακρίνουμε τις δύο πιθανότερες διαδρομές ως εξής:

α) Μία ακόμα τελευταία υποχώρηση στα όρια του ΄΄τριγώνου΄΄ και του μεσοχρόνιου ανοδικού καναλιού (που διατηρεί και τις περισσότερες πιθανότητες):

β) Άμεση ανοδική επέκταση και η διαμόρφωση ενός τελικού ανοδικού 5 επιμέρους κυμάτων με υπέρβαση των 931 μονάδων:

Ένα μικρό μέρος του ενημερωτικού που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας επιλέχθηκε γι αυτή την ανάρτηση.

Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις για DAX, ΔΤΡ, ΟΤΕ και ΔΕΗ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΡΑΙΓ

ΑΛΦΑ Επικαιροποίηση

ΕΥΠΙΚ

ΔΤΡ Intraday UPD

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.