ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Αλλαγή τάσης – ΓΔ, FTSE, EUROBANK, TENERGY, ΑΔΜΗΕ

ΜΥΤΙΛ

Η καθοδική αλλαγή τάσης έφερε τελικά εκπτώσεις ως τα 14,06 ευρώ αλλά η αντίδραση που ξεκίνησε εκεί έφθασε στην τελευταία συνεδρίαση ως και την ενδοσυνεδριακή διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά ημερήσια υψηλά παρέχοντας ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης που δείχνει κι ο γρήγορος ΤSΙ αλλά υπόκειται σε επιβεβαίωση λόγω της υποχώρησης χαμηλότερα, με τον τρόπο που περιγράφεται στο διάγραμμα.

Στην μεγαλύτερη εικόνα φαίνεται να έχουμε δυο αντίθετους σχηματισμούς στα υψηλά των τελευταίων μηνών, Τα υψηλά και τα χαμηλά που αναφέρονται στο εβδομαδιαίο διάγραμμα αποτελούν σημαντικές αντιστάσεις/στηρίξεις αφού τυχόν διάσπασή τους ενεργοποιεί τους αντίστοιχους σχηματισμούς (ΩΚΩ ή Δ.Π). Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον είναι αρχικά να δούμε από ποια πλευρά του τριγώνου RS θα δούμε την πρώτη διάσπαση.

Αλλαγή της ημερήσιας τάσης και μάλιστα πιο εμφαντικά και με αύξηση του όγκου είχαμε στη ΒΙΟ. Η ενεργοποίηση του Δ.Π μπορεί να δώσει τιμές στην περιοχή 4,94 πράγμα που σημαίνει ανοδικές διασπάσεις και στο εβδομαδιαίο στο οποίο η τάση γίνεται ανοδική πάνω από τα 4,87 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, FTSE Εβδομαδιαία ανασκόπηση με δυο λόγια

ΤΕΝΕΡΓ αλλαγή τάσης

ΕΥΡΩΒ

ΑΔΜΗΕ Σε καθοδική τάση

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *