ΓΔ, ΔΤΡ, ΕΕΕ, JUMBO, ALPHA BANK, ΕΤΕ: Οι σημειώσεις της ημέρας

Ο ΓΔ βρίσκεται σε εβδομάδα διόρθωσης μετά από μια ανοδική εβδομάδα αφού έφθασε μια ανάσα στο σημερινό υψηλό πριν την υπέρβαση των 902,66 μονάδων για την αλλαγή της ημερήσιας τάσης με όρους fractals. Σημειώνεται ότι η τελευταία καθοδική αλλαγή έδωσε αρχικά καμιά 30ριά μονάδες ως το χαμηλό στις 853,87.

Βασικός υπεύθυνος ο ΔΤΡ που επίσης πλησίασε την αντίστοιχη υπέρβαση των 569,40 μονάδων αλλά υποχώρησε παραμένοντας σε καθοδική τάση κι απειλώντας με σχηματισμό ΩΚΩ που αν επαληθευτεί θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Την πιο προβληματική εικόνα έχει η ΑΛΦΑ που σήμερα έκλεισε ακριβώς πάνω στο όριο κάτω από το οποίο αλλάζει σε καθοδική και η εβδομαδιαία τάση της, για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο κι ενεργοποιείται ο δικός της ΩΚΩ του οποίου ο μέγιστος στόχος είναι κάτω από τη τιμή της ΑΜΚ και ο ενδιάμεσος στόχος εκεί που μας έδειξε ο φίλος Λουκάς. Κατά σύμπτωση εκεί, λίγο πάνω από το 1,00 ευρώ, είναι και το επίπεδο που βρίσκεται η τελευταία στήριξη από τις Speed Resistance Lines.

Ανατροπή είχαμε σήμερα και στη ΜΠΕΛΑ που τα πήγαινε καλά αλλά σήμερα παραβίασε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά της, επιστρέφοντας στο κόκκινο και στο ημερήσιο.

Αντίθετη εικόνα είχαμε στην 3Ε που επέστρεψε σε ανοδική τάση σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ

ΓΔ (ΛΟΥΚΑΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *