ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Επικαιροποίηση του Goldfish

Τα δύο βασικά σενάρια παραμένουν ως είχαν.

- Στο θετικό, το καθοδικό από τις 931 μονάδες έχει ολοκληρωθεί και πλέον ο βασικός στόχος είναι η επαναφορά του δείκτη στα προηγούμενα υψηλά (η λίγο χαμηλότερα). Μόνο η υπέρβασή τους θα σημαίνει ότι τρέχει κάποιο άλλο θετικότερο σενάριο. Το σενάριο αυτό είναι το γνωστό οριζόντιο τρίγωνο (΄΄ανοδικό΄΄ η ΄΄συμμετρικό΄΄) στο οποίο απομένει μόνο μία ακόμα υποχώρηση (''e'') για να ολοκληρωθεί συνολικά η διόρθωση του κύματος ''4'' . Αμέσως μετά η αγορά θα προχωρήσει με ένταση σε νεότερα υψηλά (με ένα πολύ τελευταίο ανοδικό 5κυμάτων):

- Στο βραχυχρόνια αρνητικό, η κάθοδος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και η συνολική μορφή διόρθωσης θα είναι ένα ευρύ στο χρόνο flat 3-3-3. Επομένως, θα πρέπει σχετικά άμεσα ο δείκτης να αναστείλει την ανοδική του ορμή και να προχωρήσει σε ένα πολύ τελευταίο καθοδικό 5 κυμάτων τουλάχιστον έως το επίπεδο των 830 μονάδων. Σχηματικά, ως εξής:

Ανεξαρτήτως σεναρίου η εκτίμησή μας παραμένει ότι είναι απολύτως δυνατή η επίτευξη νεότερων υψηλών. Όμως, με τα νεότερα αυτά υψηλά θα αναμένουμε την ολοκλήρωση της ανόδου από τις 469 μονάδες και την έναρξη ενός ισχυρού διορθωτικού. Αν σε αυτό το διορθωτικό ο Γενικός δείκτης παραμείνει πάνω από τις 469 μονάδες θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και το μεσομακροχρόνιο σενάριο που θέλει την Ελληνική αγορά να έχει αντιστρέψει την προηγούμενη πολυετή κάθοδό της.

Υπενθυμίζεται ότι τα παραπάνω είναι ένα μικρό μέρος του ενημερωτικού που λαμβάνουν οι πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Τυχόν ενδιαφερόμενοι για ένταξη στη λίστα αποδεκτών μπορούν να ξεκινήσουν από την προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (laaps)

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *