MODERNA Inc.: Σε τιμές φούσκας; (Aldevaran)

Ευνοήθηκε από τις εξελίξεις και ιδιαίτερα από την δυσπιστία απέναντι στην Astrazeneca και στην J&J, και τις αποτυχίες της SANOFI και CUREVAC. Που να το ήξερες αυτό από πέρυσι ότι τελικά θα έμενε ο δυτικός κόσμος με δύο εμβόλια ουσιαστικά, το δικό της και της Pfizer;

Θα πω αυτό που σκέφτονται οι πολλοί, "τι φούσκωμα είναι αυτό, ούτε μπαλόνι", και θα το οπτικοποιήσω:

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Μια σύγκριση δείχνει ότι έχει ξεφύγει από πολλές απόψεις σε αποτίμηση. Δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογηθεί από τις πωλήσεις που θεωρούν ότι θα έχουν. Αν ήταν να την σορτάρω θα το έκανα ευχαρίστως καθώς θεωρώ ότι δεν μπορεί να αποτιμάται περισσότερο από εταιρίες όπως η vertex, η biogen και άλλες κάτω των 80Β με αυτό το βάθος στο portfolio των αδειοδοτημένων φαρμάκων και την έκταση και την διαφοροποίηση και την ποικιλία που έχουν στο pipeline τους. Αλλά αυτό είναι το προφανές και ξέρoυμε καλά ότι πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *