EUROBANK: Η Ανάλυση του Goldfish

Μεσοχρόνια, στο καθοδικό του 2020, αναμέναμε την μετοχή να προχωρήσει σε νεότερα ιστορικά χαμηλά των 0,24 ευρώ με ένα καθοδικό 5 κυμάτων. Η μετοχή αρνήθηκε να το κάνει (0,282) και προχώρησε σε ένα ευρύτερο καθοδικό 3 κυμάτων στα 0,275 ευρώ. Στις αρχές Νοεμβρίου δόθηκε, επιτυχημένο εκ του αποτελέσματος, start long με μέγιστο ανοδικό στόχο στην περιοχή των 78% - 82% retracement. Η μεσοχρόνια δομή (μετά την διαφορετική του αναμενόμενου συμπεριφορά της στα χαμηλά του 2020) έχει γίνει  περίπλοκη αλλά αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο την πολύ θετική πρόσφατη πορεία της μετοχής. Από τα χαμηλά του 2020 είναι η μόνη μετοχή που έχει προχωρήσει σε ένα πλήρες ανοδικό 5 κυμάτων και μαζί με την ΕΤΕ οι μόνες με τόσο ισχυρή ανοδική επαναφορά από τα προηγούμενα υψηλά τους.

Με το πρόσφατο 0,867 έχει και τυπικά προχωρήσει σε νεότερα υψηλά (κύμα ''5'') αλλά στην βραχυχρόνια κυματική εικόνα υπολείπεται ένα ακόμα νεότερο τοπικό υψηλό (''v''). Επομένως, εκτιμούμε ότι η μετοχή έχει σχετικά περιορισμένα ανοδικά περιθώρια.

Τα νεότερα τοπικά υψηλά μπορεί να έρθουν άμεσα, η με μικρή καθυστέρηση αλλά κυματικά η μετοχή έχει σχεδόν ολοκληρώσει την προσπάθειά της...

Τα παραπάνω είναι ένα μέρος από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που αναρτάται για τους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Στο τελευταίο υπάρχουν αναλύσεις και για τον ΓΔ, τον ΔΤΡ και την ΕΤΕ.

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ενημερωτικά μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

CENER

ΜΥΤΙΛ

ΠΡΟΦ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *