ALPHABANK: Προϋποθέσεις αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης

Η τάση στο ημερήσιο είναι ακόμα καθοδική αλλά σήμερα με την ολοκλήρωση του νέου τοπικού υψηλού στα 0,798 ευρώ το επίπεδο που πρέπει να ξεπεράσουν οι τιμές για να έχει σημαντικές πιθανότητες  να γίνει ανοδική κατέβηκε για 4η φορά από την αρχή της διόρθωσης όπως και στην ΕΤΕ, τον ΔΤΡ τον ΓΔ και τον FTSE. To pattern μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει όπως το έχει υπολογίσει ο φίλος Διόφαντος...

...δεδομένο όμως είναι ότι η ισχυρή αντίδραση ακριβώς στο 161,8% του πρώτου κύματος από τα 1,028 ευρώ με τον όγκο που έγινε, αφήνει όπως ελπίζω περιθώρια να είδαμε εκεί το τέλος αυτής της διόρθωσης λίγο κάτω από το 50% όλου του ανοδικού. Αν στις υπόλοιπες δυο συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας αυτό χαμηλό δεν παραβιαστεί τότε θα έχουμε εκεί το πρώτο εβδομαδιαίο low fractal από την αρχή όλου του ανοδικού από τον Νοέμβριο, που θα είναι μια σημαντική οριζόντια στήριξη. Ακόμα κι αν οι τιμές επιστρέψουν και αλλάξουν την τάση με την υπέρβαση των 0,798 ευρώ εκεί θα είναι το stop long με βάση τα fractals.

Οι τιμές βρίσκονται 2η εβδομάδα κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων κι όσο αυτό παρατείνεται οι πιθανότητες να δούμε και το 61,8% διόρθωσης όπως στο παραπάνω διάγραμμα είναι υπαρκτές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΔΤΡ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *