ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Προσεγγίζοντας κρίσιμα επίπεδα

Αρχικά ήταν η αρνητική απόκλιση στα ψηλά που όπως βλέπουμε και παρακάτω ήταν ορατή και στο εβδομαδιαίο. Φυσιολογικό επόμενο να σχηματιστεί διπλή κορυφή και μάλιστα ακριβώς στα 1,77 ευρώ. Μετά ήρθε κι αλλαγή της ημερήσιας τάσης με όρους fractals κι η επιβεβαίωσή της σαν να επιτάχυνε την πτώση φθάνοντας σήμερα στην ενεργοποίηση του σχηματισμού με διάσπαση του πιο κοντινού εβδομαδιαίου τοπικού χαμηλού στα 1,32 ευρώ.

Λίγο παρακάτω είναι το δεύτερο τοπικό χαμηλό στα 1,254 η απώλεια του οποίου σηματοδοτεί και την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης. Οι στόχοι τρομάζουν κάπως αλλά αν οι τιμές διασπάσουν κι αυτή τη στήριξη θα είναι αμφίβολο αν θα κρατήσει κι η πράσινη ανερχόμενη γραμμή μεσοπρόθεσμης τάσης. Κάτω από εκεί οι στόχοι θα φαίνονται πιο λογικοί. Ήδη είμαστε στο δεύτερο συνεχόμενο εβδομαδιαίο κερί που θα κλείσει κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων οπότε ο πρώτος συναγερμός έχει ήδη χτυπήσει.

Από ότι φαίνεται η αντίσταση της R στη μεγάλη εικόνα ήταν καθοριστική αν δεν πρόκειται απλά για σύμπτωση. Σαν πολλές συμπτώσεις όμως μαζεύτηκαν εδώ...

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *