ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Το σύννεφο έφερε βροχή

Την αρνητική απόκλιση στο ημερήσιο, για την οποία ισχύουν όσα γράψαμε χθες και για την αντίστοιχη του ΓΔ, ακολούθησε σήμερα απότομη διόρθωση έστω κι αν μαζεύτηκαν αρκετές απώλειες στο δεύτερο μισό της συνεδρίασης. Προς στιγμή μάλιστα ενεργοποιήθηκε και ο σχηματισμός διπλής κορυφής που αν επανενεργοποιηθεί μπορεί να δώσει κίνηση προς τις 1700 μονάδες.

Τις τελευταίες μέρες αλλά και στη χθεσινή ανάρτηση έχουν επισημανθεί στην περιοχή των αναρτήσεων για το ΧΑΑ με τα "ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ" εξαιρετικά σχόλια μερικών από τους καλύτερους κυματικούς φίλους του soltrade που επέμεναν ότι αναμένεται η διόρθωση που είδαμε στην αγορά σήμερα.

Στο πινακάκι η εικόνα κυριαχίας του μπλε χάλασε αφού αρκετοί τίτλοι παραβίασαν το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τους τοπικά χαμηλά αν και αρκετοί από αυτούς έκλεισαν υψηλότερα. Θεωρητικά πάντως είναι πλέον στο κόκκινο.

Να θυμίσουμε ότι από χθες όλα τα σχόλια που αναφέρονται σε ξένες μετοχές και crypto θα πρέπει να αναρτώνται στις αναρτήσεις με την ένδειξη ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *