Σημειώσεις για ΟΠΑΠ, INFO QUEST, AEGEAN, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΑΔΜΗΕ

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο πλην της θερμής υποδοχής από την αγορά των ανακοινώσεων για τη ΜΟΗ για την οποία έγινε εκτεταμένος σχολιασμός στην τελευταία ανάρτηση κι έτσι θα ασχοληθούμε με κάποιες μεταβολές μικρότερης ίσως σημασίας.

Στον ΟΠΑΠ η συσσώρευση στα ψηλά δημιούργησε ήδη δυο low fractals ανεβάζοντας έτσι την βραχυπρόθεσμη οριζόντια στήριξη κοντά στις τρέχουσες τιμές. Μια κακή συνεδρίαση απόσταση.

Οι τιμές της μετοχής έχουν δώσει σαφείς ενδείξεις ότι είναι σε ανοδική τάση τόσο σε εβδομαδιαίο όσο και σε ημερήσιο όπως και αυτές της  ΚΟΥΕΣ στην οποία παραμένει ενεργοποιημένος ο σχηματισμός διπλού πυθμένα. Και εδώ ανέβηκε η στήριξη.

Μια ακόμη μετοχή με την αντίστοιχη άνοδο του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά είναι η ΑΡΑΙΓ που βρίσκεται πιο κοντά από όλες σε αλλαγή τάσης κι αν χάσει το τελευταίο τοπικό χαμηλό θα έχει επιπρόσθετα και ενεργοποίηση πιθανού ΩΚΩ (αμφίβολου λόγω ρηχών ώμων αλλά συμμετρικού) με τους στόχους του οποίου να φαίνονται στο γράφημα.

Τη συσσώρευση στα ψηλά επιχειρεί να διασπάσει ανοδικά η ΚΡΙ ΚΡΙ που έκανε νέο υψηλό ιστορικό υψηλό όντας επίσης είναι σε ανοδική τάση παντού αλλά εδώ έχουμε καθοδική απόκλιση που ίσως φρενάρει την ανοδική διαφυγή.

Άνοδο του επιπέδου κάτω από το οποίο θα θεωρούμε ότι έχουμε ένδειξη αλλαγής της τάσης είχαμε και στην ΑΔΜΗΕ που επίσης έχει δώσει ενδείξεις ότι είναι είναι σε γενικευμένη ανοδική τάση αλλά εδώ μπορεί η διόρθωση να μην έχει ολοκληρωθεί μια και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί ένα πεντακυματικό ανοδικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ UPD FRACTAL TRADING SIGNAL

FTSE FRACTAL TRADING SIGNAL

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *