Εβδομαδιαία ανασκόπηση τραπεζών

Γ.Δ και FTSE συνέχισαν και αυτή την εβδομάδα πάνω στο ιδανικό βηματισμό, με τις διασπάσεις που ζητούσαμε σε όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις. Καμιά αρνητική απόκλιση δεν σκιάζει την ανοδική τους κίνηση και το ίδιο ισχύει για τον ΔΤΡ που κατάφερε και το πρώτο του εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων με την υπέρβαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών, έχοντας κι αυτός δώσει ως εκ τούτου ισχυρή ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης του.

Το μόνο που μένει είναι η υπέρβαση του υψηλού του Ιουνίου που θα ενισχύσει την ανοδική εικόνα του δείκτη.

Το υψηλό αυτό το έχει παραβιάσει ως τώρα μόνο η ΕΥΡΩΒ αυτήν την εβδομάδα.

Η ΕΤΕ έκανε κι αυτή την υπέρβαση του ΕΚΜΟ 20 για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα καθώς και των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών παρέχοντας όπως η ΕΥΡΩΒ την ισχυρή ένδειξη της αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης αλλά δεν κατάφερε ακόμα να πάει στα υψηλά του Ιουνίου.

Πιο πίσω έμειναν ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ από τις οποίες μόνο η ΑΛΦΑ πέτυχε (το πρώτο της) κλείσιμο πάνω από τον ΕΚΜΟ 20.

Κοινή παρατήρηση για τα 4 διαγράμματα των τίτλων αλλά και του δείκτη οι ανοδικές αποκλίσεις στα χαμηλά που συνδυάστηκαν με έντονες συγκινήσεις και καταγράφονται ακόμα μια φορά στο αρχείο των σημειώσεων του soltrade ως ισχυρή ένδειξη επικείμενης αναστροφής.

Κάπως πιο οριακές είναι οι αντίστοιχες ενδείξεις στην ΑΤΤ που υπερέβη δυο πολύ οριακά τοπικά υψηλά και διέσπασε κι αυτή μετά από μήνες τον κινητό των 20 εβδομάδων. Όσο κρατέται υψηλότερά του τόσο θα βελτιώνεται κι εδώ η τεχνική εικόνα.

Κυματικά εκτιμάται ότι βρισκόμαστε πιθανότατα στο 5ο εσωτερικό κύμα του πρώτου ανοδικού κύματος αλλά γι αυτά υπάρχουν αρμοδιότεροι με πολύ καλύτερη γνώση της κυματικής ανάμεσα στους σχολιαστές μας, να μας ενημερώσουν πιο έγκυρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (TSAROS), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *