ALPHA BANK: Θεωρητικοί στόχοι σε αχαρτογράφητα χαμηλά

Σε συνέχεια όσων αναφέρθηκαν για τη μεγάλη εικόνα της μετοχής στην ανάρτηση της Κυριακής, είχαμε δυο διαδοχικά υψηλότερα χαμηλά ενώ ο στόχος του 3 του Διόφαντου πιάστηκε κι αν κινηθούμε σύμφωνα με τη μέτρησή του θα δούμε και νεότερα χαμηλά μετά από μια αντίδραση.

Για την ώρα έχουμε πλέον τις τιμές στην υπερπωλημένη ζώνη στο ημερήσιο στο οποίο όπως βλέπουμε έχουμε 5 πτωτικά χάσματα ανοίγματος να περιμένουν μόνο κατά το τελευταίο καθοδικό.

Παρά τα νέα ιστορικά χαμηλά της Παρασκευής, οι στόχοι των δυο τελευταίων σχηματισμών (διπλής κορυφής και ανάστροφης κούπας) δεν έχουν επιτευχθεί ενώ εκκρεμεί κι ένας ακόμα από την παλιά διπλή κορυφή στα υψηλά του 2017 και 2018. Οι σχηματισμοί κι οι θεωρητικοί στόχοι τους έχουν βέβαια αναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά μπήκαν όλοι μαζί στο εβδομαδιαίο διάγραμμα που ακολουθεί έτσι για την ιστορία, για την περίπτωση που οι αποκλίσεις που αναφέρθηκαν και την Κυριακή δεν λειτουργήσουν ανασταλτικά για την πτώση.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *