COCA COLA EEE, ALPHA BANK, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΔ, EUROBANK

Ξανά σε καθοδική τάση από σήμερα με προοπτική να κλείσει το τελευταίο ανοδικό χάσμα και η διάταξη των κεριών στο διάγραμμα επιτρέπει σκέψεις για δυο σενάρια. Το ένα είναι η διπλή κορυφή που ενεργοποιείται κάτω από τα 21,45 ευρώ και το άλλο είναι να έχουμε το σχηματισμό του δεξιού ώμου σε σχηματισμό ανάστροφου ΩΚΩ. Αρχικά πάντως έχουμε ενεργοποιημένη μια μίνι Δ.Κ με στόχο 21,75.

Η μεσοπρόθεσμη εικόνα βελτιώνεται με διάσπαση των 24,50 ενώ η μεγαλύτερη διπλή κορυφή θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ενεργοποιηθεί η μικρότερη του ημερήσιου που έχει στόχο θεωρητικά κάτω από τα 19 ευρώ. Η αντίδραση δεν έφθασε ούτε ως το 50% του πτωτικού όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο.

Στην ΑΛΦΑ είχαμε την πρώτη σοβαρή διόρθωση κι αν αύριο δεν φθάσει το χθεσινό υψηλό θα έχουμε τον πήχη που πρέπει να υπερβεί για την αλλαγή της ημερήσιας τάσης στα 0,5724 ευρώ.

Στο 60λ έχουν επισημανθεί τα χάσματα που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Το σημερινό πτωτικό χάσμα θα πρέπει θεωρητικά να έχει προτεραιότητα αλλά αυτό εξαρτάται πρωτίστως από την πορεία των ξένων αγορών. Το ανοδικό χάσμα είναι πολύ χαμηλά και αν κλείσει θα έχουμε δει μια ακόμα bull trap.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒΕΛΛΑΚΤΩΡ (GOLDFISH)

ΑΛΦΑ (LORAC)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *