ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, DOW JONES (Goldfish 24/4/20)

Ο δείκτης απέφυγε να διασπάσει καθοδικά την ζώνη των 591- 580 μονάδων και για όσο αυτό δεν συμβαίνει συνεχίζουμε να θεωρούμε επικρατέστερο το σενάριο της ανοδικής επέκτασης σε νεότερα τοπικά υψηλά. Εκεί, θα ολοκληρωθεί και ένα προωθητικό κύμα από τα χαμηλά των 469 μονάδων και θα ακολουθήσει διόρθωση.

Η κίνηση του ΔΤΡ φαίνεται να επιβεβαιώνει την τοπική του απόκλιση έναντι του ΓΔ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν αναμένουμε νεότερα υψηλά και θεωρούμε ότι τυχόν ανοδική επέκταση της αγοράς θα τον οδηγήσει απλά στην ολοκλήρωση του κύματος ''ii''.

Η πολύ αρνητική εικόνα του κλάδου θα βελτιωθεί μόνο με άμεση ανοδική κίνηση πάνω από τις 386,28 μονάδες.

Μόνο μετά την επικράτηση της καθοδικής κυματικής δομής (με νεότερα τοπικά χαμηλά των 303,69 μονάδων) θα δούμε και τους καθοδικούς στόχους αν και λόγω των ακραία χαμηλών αποτιμήσεων θα εστιάσουμε κυρίως στον σχηματισμό των κυμάτων που απομένουν.

DJIA

Συνεχίζουμε να δίνουμε προβάδισμα στο σενάριο κορύφωσης του δείκτη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιθανότερο είναι να σημειωθούν πρώτα νεότερα τοπικά υψηλά και μετά ο δείκτης να ξεκινήσει μια διόρθωση του συνόλου της ανόδου του από τις 18.213 μονάδες. Δείτε το σχετικό σενάριο με τα σημαντικά εκτιμώμενα επίπεδα:

Η συμπεριφορά αυτή αναμένουμε να επηρεάσει κατ΄ανάλογο τρόπο και τον Γ. δείκτη.

Τα παραπάνω είναι μέρος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης της Vital Finance που κοινοποιείται στους πελάτες της πριν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας.

Αν κάποιος επιθυμεί να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στο τέλος των αναρτήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ 27/4 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *