ΟΠΑΠ: Πιθανές νέες εκπτώσεις – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, DAX, DOW JONES, SP500

Με παγωμένες τις δραστηριότητές του και άγνωστη ακόμα ημερομηνία επιστροφής μιας κάποιας κανονικότητας επέστρεψε σε επίπεδα που δεν μπορούσα να τα φανταστώ πριν τη μεγάλη βουτιά. Η αντίδραση από τα επίπεδα αυτά αντάμειψε τους τολμηρούς αλλά η αδυναμία να συνεχίσει σε υψηλότερα υψηλά κάνει πολύ πιθανό να δούμε ένα ακόμα κύμα προς χαμηλότερες τιμές. Στα διαγράμματα που ακολουθούν φαίνεται το κακό σενάριο.

Η περίπτωση να μην έχει τελειώσει η αντίδραση θα γίνει πιο πιθανή αν δούμε υπέρβαση του εκθετικού κινητού 22 ημερών και αλλαγή τάσης με υπέρβαση των 7,60 ευρώ αλλά και πάλι η πιθανότητα να βλέπουμε μια υψηλότερη έστω ανοδική διόρθωση παραμένει μεγαλύτερη. Διαφορετικά θα δούμε ενεργοποίηση της διπλής κορυφής κλείσιμο των τριών ανοδικών gaps και συνέχιση των εκπτώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX-SP500 short term (SAL)

DAX, DOW (DORISAEL)

SP500ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *