ΟΛΠ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Εκπτώσεις

Η βουτιά στο βαρέλι δίχως πάτο που δεν φαίνεται ακόμα που μπορεί να σταματήσει έχει δημιουργήσει απίστευτες πριν μια εβδομάδα εκπτώσεις σε αρκετές αν όχι όλες τις σημαντικές μετοχές της αγοράς. Δυο από αυτές θα δούμε στην ανάρτηση αυτή.

Ο ΟΛΠ που ως τον Ιούλιο έκανε το δικό του ράλι κατέρρευσε τις τελευταίες ημέρες σε τιμές που είχε να δει από τον Απρίλιο πιάνοντας τον στόχο του μικρότερου από τους ΩΚΩ που βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα.

Πλέον πάει ολοταχώς για την επίτευξη του μέγιστου στόχου και του μεγαλύτερου που βλέπουμε και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα, κάπου στα 17,00 ευρώ, λίγο πάνω από τον απλό κινητό 200 εβδομάδων, στον οποίο βρήκε τα τελευταία χρόνια δυο φορές στήριξη και την κύρια ανοδική γραμμή τάσης από τα χαμηλά του 2016 που θεωρητικά τουλάχιστον είναι σημαντικές στηρίξεις. Ο RSI είναι υπερπωλημένος τόσο στο εβδομαδιαίο όσο και το ημερήσιο διάγραμμα.

Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ διαπραγματεύεται ήδη σε τιμές κάτω από τα 3,00 ευρώ προ ευροεκλογών, το ανοδικό χάσμα των οποίων έκλεισε χθες κι αν πάρουμε σοβαρά και το WXY μπορεί να δει και την ισότητα που με τέτοιο κλίμα στο ταμπλό θα είναι θαύμα να κρατήσει τις τιμές. Παρακάτω έχουμε την μπλε γραμμή τάσης και τον κατώτατο στόχο της διάσπασης του τριγώνου ως και την περιοχή των 2,60 ευρώ. Και εδώ είμαστε με τον RSI βαθιά στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών βαθύτερα από όλες τις προηγούμενες φορές που σηματοδότησαν ανοδικές αντιδράσεις.

Η μεγάλη κούπα στο εβδομαδιαίο είναι βεβαίως απενεργοποιημένη κι αν οι τιμές συνεχίσουν κάτω από τα 2,50 ευρώ ο σχηματισμός (για μένα) ακυρώνεται και πάμε γι άλλα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *