Σημειώσεις για FTSE, ΕΤΕ και ΟΛΠ

Σε αρκετή απόσταση όχι μόνο από το χαμηλό έτους αλλά ακόμα και το τελευταίο τοπικό χαμηλό οι τιμές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης με σαφή διαφοροποίηση από τους μεγάλους ξένους δείκτες που ως γνωστόν κατέγραψαν νέα χαμηλά. Με βάση τα fractals η ημερήσια τάση αλλάζει με υπέρβαση του υψηλού της 20ης Σεπτεμβρίου που αν επιτευχθεί μπορεί να αλλάξει την εικόνα αφού εκεί περίπου βρίσκεται και ο εκθετικός κινητός των 100 ημερών. Ο γρήγορος TSI έχει δώσει το σηματάκι του νωρίς και δεν το έχει αναιρέσει ακόμα. Η εντυπωσιακή αντίδραση των δεικτών στην Wall str. μετά το σημερινό χαμηλό αφήνει περιθώρια να ελπίζουμε ότι θα χαλαρώσουν οι έξωθεν πιέσεις.

Υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά είχαμε χθες και στον ταλαίπωρο ΟΛΠ πράγμα που αποτελεί ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης και  δικαιώνει και τις ανοδικές αποκλίσεις που είχαν επισημανθεί στον εβδομαδιαίο RSI.

Το ιδανικό θα ήταν τώρα να επανέλθει πάνω από τη γραμμή ενεργοποίησης του πιθανού σχηματισμού ανάποδης κούπας που είχε ενεργοποιήσει και απειλούσε να δώσει τιμές κάτω από τα 12 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

GREK, ETE (Tsaros)

ETE

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *