ΓΔ, FTSE L.C, ΔΤΡ, ALPHA BANK, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, JUMBO, EPSILON NET: Σκέψεις για ανατροπές

Ο ΓΔ συνέχισε ανοδικά ξεπερνώντας και το 77% fibo ανοδικής διόρθωσης με ανοδικό χάσμα και είναι πολύ κοντά σε νέα υψηλά πλέον. Ανοδικό σήμα είχαμε από τον TSI όπως και στους άλλους δείκτες που ακολουθούν.

Ο FTSE κι ο ΔΤΡ που έχασαν τις οριζόντιες στηρίξεις τους για λίγο έχουν επίσης επιστρέψει πολύ ψηλότερα και οι σκέψεις για πιθανή bear trap δεν φαίνονται και τόσο παράλογες. Ο FTSE είχε ανοδικό χάσμα αντίστοιχο του ΓΔ ενώ έκλεισε και αυτός το πρόσφατο καθοδικό. Τα σήματα πώλησης που είδαμε στην τελευταία ανάρτηση διαψεύδονται μέχρι στιγμής.

Το rotation άλλαξε χθες τους πρωταγωνιστές της θετικής εικόνας με την ΑΛΦΑ που άφησε επίσης ανοδικό χάσμα να δείχνει διαθέσεις να πάει στην άνω πλευρά της ντουντούκας της...

... και τους ΜΥΤΙΛ, ΔΕΗ, ΟΤΕ και JUMBO οι οποίες με ανοδικό χάσμα επίσης να έχουν πλησιάσει πολύ τις οριζόντιες αντιστάσεις τους που σημειώνονται στα διαγράμματα κι αν καταφέρουν να τις διασπάσουν θα έχουν μετά από καιρό ένδειξη για ανοδική αλλαγή τάσης στο ημερήσιο. Μαζί με τις ΜΟΗ και ΕΛΠΕ είχαν την υψηλότερη απόδοση από τα βαριά χαρτιά παίρνοντας τη σκυτάλη από τις ΕΤΕ κυρίως αλλά και την ΠΕΙΡ που είπαν να ξεκουραστούν μετά την εντυπωσιακή κίνησή τους την Τετάρτη.

Αντίθετα, αρνητική ανατροπή της εικόνας σε σχέση με την τελευταία ανάρτηση για τη μετοχή είχαμε στην ΕΠΣΙΛ αφού οι πωλήσεις που ακολούθησαν τις τελευταίες ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων οδήγησαν τις τιμές σε διάσπαση και των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών. Ο TSI έδωσε σήμα πώλησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ACAG

ΕΥΔΑΠ

AΔMHE

BTC (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *