ΟΛΠ, ΕΥΔΑΠ, ΙΝΤΕΑΛ, ΟΡΤΙΜΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EPSILON NET, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, JUMBO, ΔΕΗ. EUROBANK, ALPHA BANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Οι σημειώσεις της εβδομάδας των αναδιαρθρώσεων

ΟΛΠ

Ανοδική διάσπαση του ανοδικού καναλιού με όγκο κι επίτευξη του 1ου στόχου του μεγάλου σχηματισμού διπλού πυθμένα πολύ πιο σύντομα από ότι πίστευα.

Πιο ανοδική εικόνα δεν γίνεται. Η παράλληλη της S επόμενος σταθμός(;)

ΕΥΔΑΠ

Καθολική πτωτική τάση. Πτώση με αυξημένο όγκο χαμηλότερα του 1ου στόχου της διπλής κορυφής, κοντά στα χαμηλά του 2023 με πιθανή θετική απόκλιση στο ημερήσιο.

ΙΝΤΕΚ

Ένδειξη καθοδικής τάσης και στο εβδομαδιαίο μετά την επιβεβαίωση της αντίστοιχης ένδειξης στο ημερήσιο

ΟΡΤΙΜΑ

Η μεγάλη πτώση με μεγάλο όγκο χθες αλλάζει τη θετική εικόνα αν και δεν πιστεύω ότι θα φθάσουμε σε ενεργοποίηση σεναρίου διπλής κορυφής. Στο επόμενο τοπικό χαμηλό 7,56 και στην πράσινη ανερχόμενη γραμμή τάσης οι επόμενες στηρίξεις.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Απολύτως προβληματική η εικόνα στο ημερήσιο με καθοδική τάση και διάσπαση του εβδομαδιαίου 20ρη για 1η φορά από τον Νοέμβριο. Ο σχηματισμός του μεγάλου διπλού πυθμένα είναι απενεργοποιημένος ενώ διαφαίνεται και σενάριο πιθανής διπλής κορυφής.

ΕΠΣΙΛ

Ανοδική τάση που επιβεβαιώνεται με τη χθεσινή καλή εικόνα της διάσπασης με μεγάλο όγκο στις δημοπρασίες. Από τους ευνοημένους της αναδιάρθρωσης. Η αντίδραση ήρθε λίγο πριν απειληθεί η οριζόντια στήριξη των 9,90 ευρώ.

Ευνοημένοι από τη χθεσινή αναδιάρθρωση κι οι τίτλοι των ΜΥΤΙΛ και ΜΠΕΛΑ αφού οι αυξημένοι όγκοι συνοδεύτηκαν από θετικό πρόσημο.

Η τάση παραμένει καθοδική και στους δυο τίτλους όπως και στην άλλη ευνοημένη της αναδιάρθρωσης τη ΔΕΗ που έφθασε να δοκιμάσει και τον εβδομαδιαίο 20ρη της.

Ευνοημένη με βάση το πρόσημο ήταν και η ΕΥΡΩΒ που για την ώρα δεν έπιασε τον κατώτατο στόχο του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής, χωρίς πάντως να δώσει αντίδραση της προκοπής όπως επίσης κι η ΑΛΦΑ που απέφυγε για την ώρα την ενεργοποίηση της δικής της διπλής κορυφής. Και οι δυο βέβαια λογίζονται σε καθοδική τάση στο ημερήσιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ Ενδείξεις καθοδικής τάσης

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *