ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΤΕ, FTSE L.C, ACAG. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, DAX: Επικαιροποίηση – τεχνικές σημειώσεις

Σε συνέχεια του χθεσινού σχολίου περί επιδείνωσης των τεχνικών δεδομένων είχαμε άμεση συνέχεια στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ που επίσης έδωσε ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική ενεργοποιώντας τελικά τον καθοδικό σχηματισμό με στόχο τα 12,52 ευρώ, χωρίς πάντως να αποκλείεται να είναι σε εξέλιξη και η δημιουργία του δεξιού ώμου. ακόμα κι αν πιαστεί ο στόχος. Πάνω από τα 13,64 ακυρώνεται η αρνητική ένδειξη. Όσον αφορά την ΕΤΕ το "έσωσε" με αξιοσημείωτη αντίδραση ακριβώς στο επίπεδο των 5,99 ευρώ που δεν έπρεπε να διασπάσει αφήνοντας κάποιες ελπίδες ακόμα και για σενάριο μίνι διπλού πυθμένα. Το σενάριο ενεργοποιείται με υπέρβαση των 6,282 ευρώ με κλείσιμο.

Αξιοσημείωτη πιθανόν ήταν και η σύμπτωση του χαμηλού της ΕΤΕ με το χαμηλό του FTSE L.C ακριβώς πάνω στην R ως επιβεβαίωση της ανοδικής της διάσπασης.

Πέραν της ΓΕΚΤΕΡΝΑ αντίστοιχη ένδειξη αλλαγής τάσης είχαμε και στα ΠΛΑΘ ενώ την ακριβώς αντίθετη είχαμε στην ACAG που επέστρεψε στη μπλε ζώνη στο ημερήσιο σύμφωνα με τις σημειώσεις στα ημερήσια διαγράμματά τους που ακολουθούν.

Τέλος σημαντική είναι η ακύρωση της μεγάλης διπλής κορυφής στον DAX με νέο ιστορικό υψηλό και πιθανότατη ενεργοποίηση μεγάλου σχηματισμού διπλού πυθμένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *