Coca Cola EEE, ΟΠΑΠ, JUMBO, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ETE, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΛΠΕ, AEGEAN, INTRACOM, ΟΠΑΠ – ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ: Σύγκριση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος

ΕΕΕΠροσπάθεια απαγκίστρωσης από τα χαμηλά που είδαμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα της Κυριακής αποτελεί η  1η σοβαρή ανοδική αντίδραση μετά και τη θετική απόκλιση του ημερήσιου RSI, με την οποία διασπάστηκαν τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά κι αυτό αποτελεί την πρώτη ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης.

Στον ΟΠΑΠ οι τιμές συνέχισαν την πτώση τους ως τον 1ο στόχο της διπλής κορυφής μετά και την πτωτική διάσπαση που επίσης αναφέρθηκε στην ανάρτηση της Κυριακής. Ο κύριος στόχος είναι στα 13,92 ευρώ.

Στην ΜΠΕΛΑ είχαμε απενεργοποίηση του αν. ΩΚΩ που από την αρχή δεν τον πήρε και πολύ ζεστά. Μετά τη 2η συνεχόμενη πτωτική συνεδρίαση διαφαίνεται η πιθανότητα να βλέπουμε σχηματισμό διπλής κορυφής (Δ.Κ) που αν επιβεβαιωθεί μπορεί να απειληθεί η οριζόντια στήριξη στα 24,72 ευρώ.

Στη ΓΕΚΤΕΡΝΑ όπου επίσης η τάση είναι ανοδική στο ημερήσιο διακρίνεται επίσης μια πιθανή Δ.Κ παράλληλα με τη πιθανότητα να σχηματιστεί ο δεξιός ώμος ενός μεγάλου ανάστροφου ΩΚΩ. Στα 12,76 βρίσκεται η οριζόντια στήριξη που μπορεί κι εδώ να απειληθεί με ενεργοποίηση της Δ.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σύγκριση προσφορών παρόχων ρεύματος

ETE

ΠΕΙΡ

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *