Επικαιροποίηση FTSE L.C, ΟΤΕ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ

Τελευταία συνεδρίαση του μήνα κατά την οποία εκτιμάται ότι δεν αναμένονται καθοριστικές μεταβολές στις τιμές του δείκτη οπότε επικαιροποιούμε όσα αναφέρονταν στην τελευταία ανασκόπηση.

Ο μήνας κλείνει πιθανότατα πάνω από τον εκθετικό κινητό των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών (ΕΚΜΟ 6Υ) και πάντως πολύ υψηλότερα του ΕΚΜΟ 6Χ(χαμηλών) και η προσοχή εστιάζεται στην κατερχόμενη γραμμή τάσης από τα ψηλά του 2014 (LTR).

Όπως βλέπουμε στο ημερήσιο ο ανοδικός σχηματισμός παραμένει ενεργοποιημένος και το επίπεδο 61,8% ανοδικής διόρθωσης όλης της πτώσης όπως και η R έχουν διασπαστεί ανοδικά και η αρνητική απόκλιση έχει αρθεί αφού ο δείκτης ακολουθεί τις τιμές σε υψηλότερα υψηλά.

Η τάση είναι ανοδική και για να αρχίσει να αλλάζει αυτό θα πρέπει να δούμε καθοδικές διασπάσεις των ανοδικών γραμμών βραχυπρόθεσμης τάσης και του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά που αυτή τη στιγμή είναι στις 2989,47 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πολλά σχόλια για τους παρόχους και τις επερχόμενες αλλαγές   &

ΟΤΕ

ΤΕΝΕΡΓ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΑΒΑΞ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *