Άνοδος επιπέδων οριζόντιων στηρίξεων σε δείκτες και μετοχές – ΟΠΑΠ: Ανοδικό βήμα – ΑΔΜΗΕ: Στον στόχο

Νέα τοπικά χαμηλά το τελευταίο διήμερο οπότε το χαμηλότερο των δυο τελευταίων αντίστοιχων που είναι και σημαντική οριζόντια στήριξη ανέβηκε στους βασικούς δείκτες της αγοράς στο χαμηλό της 7/7 (6/7 για ΔΤΡ).

Αντίστοιχες μεταβολές είχαμε και σε αρκετά από τα χαρτιά  στο πινακάκι μας που ακολουθεί επικαιροποιημένο. Κυριότερα από αυτά είναι οι ΟΠΑΠ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΒΙΟ και ΛΑΜΔΑ.

Τα νέα επίπεδα στήριξης εξακολουθούν να βρίσκονται σε σχετικά "ασφαλή" απόσταση από τις τρέχουσες τιμές στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά οι αρνητικές αποκλίσεις που εξακολουθούν να επιμένουν, επιβάλλουν να τα έχουμε υπόψη μας παρά το γεγονός ότι όλοι οι δείκτες πλην ΔΤΡ αλλά και κάποιες μετοχές έκαναν νεότερα υψηλά και στην χθεσινή συνεδρίαση.

Ας ρίξουμε μια ματιά ειδικά στον ΟΠΑΠ στον οποίο παίζουν πάντα τα δυο μεσοβραχυπρόθεσμα σενάρια των διπλών κορυφών και πυθμένων με το ανοδικό να ενισχύεται από χθες με την ενεργοποίηση ενός μικρότερου διπλού πυθμένα που αν φθάσει στο στόχο του θα έχει ενεργοποιήσει και τον μεγαλύτερο ακυρώνοντας την απέναντι διπλή κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΔΜΗΕ Επίτευξη στόχου ΔΠ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *