ΓΔ, SP500, DJIA, DAX, ΤΙΤΑΝ, ΟΠΑΠ: Σημειώσεις στο κλείσιμο του μήνα

Ένα εξαιρετικό τρίμηνο ολοκληρώθηκε για τον ΓΔ οι γνωστοί στόχοι του οποίου στη μεγάλη εικόνα δεν φαίνονται πλέον εξωπραγματικοί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.Το μεγάλο κύμα [ΙΙΙ] έχει ξεπεράσει το 161,8% fibo extension του μεγάλου κύματος [Ι] ενώ το πέμπτο κύμα της κίνησης που ξεκίνησε πριν από 11 μήνες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχοντας πλησιάσει την ισότητα με το τρίτο κύμα με τον εβδομαδιαίο RSI πάντως υπεραγορασμένο όπως στο τέλος Φεβρουαρίου να επιδέχεται μια αποφόρτιση μετά την άρνηση των τιμών να μείνουν χαμηλότερα αφού παρά το κακό ξεκίνημα της εβδομάδας έκαναν τελικά νέο υψηλό έτους. Το πιθανό κύμα ΙΙΙ από αυτά τα χαμηλά έχει περάσει ήδη την ισότητα με το κύμα Ι από τα χαμηλά της πανδημίας!

Το κλίμα έξωθεν δείχνει ευνοϊκό αν λάβουμε υπόψη τις σημειώσεις και τους σχηματισμούς στην μεγάλη εικόνα των SP500 ο οποίος είναι πλέον σε ανοδική τάση και στο μηνιαίο και DJIA που πλησιάζει αν μείνει ενεργοποιημένος ο ανάστροφος ΩΚΩ του που έχει στόχο ακόμα και νέα ιστορικά υψηλά.

Και ο DAX έκανε νέα ιστορικά υψηλά αυτό το μήνα με το υψηλότερο μηνιαίο κλείσιμο ever αν και μαζεύτηκε μετά την αρνητική απόκλιση σε σχέση με το προηγούμενο.

Ανοδική διάσπαση της πρώτης αντίστασης στη μεγάλη εικόνα είχαμε και στο κλείσιμο μήνα στην ΤΙΤΑΝ με το τρίγωνο που διασπάστηκε να ανοίγει την όρεξη για υψηλούς στόχους.

Στο ημερήσιο το στοπ βρίσκεται στο τελευταίο τοπικό χαμηλό κι είναι ενδεχόμενο να μας απασχολήσει αν λάβουμε υπόψη τις αρνητικές αποκλίσεις του ημερήσιου RSI αλλά και τα υπεραγορασμένα επίπεδα του εβδομαδιαίου.

Στον ΟΠΑΠ έχουμε αντιμέτωπα σενάρια διπλής κορυφής και πυθμένα στο ημερήσιο αλλά στη μεγάλη εικόνα βρισκόμαστε μόνο στον πρώτο στόχο του μακροπρόθεσμου σχηματισμού ανοδικής αναστροφής,

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛ

ΜΕΒΑ

ΑΛΜΥ

ΕΠΣΙΛ Δ.Π στα ψηλά

ΕΧΑΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *